Проточни бойлери

Проточни бойлери на Елдоминвест за мигновено действие за топла вода предназначени за монтаж в кухненски помещения напълно оборудвани за монтиране. Предлаганите от нас модели са със стилен и компактен дизайн.Работят на монофазен ток изключителни лесни за монтаж, единствено е необходимо да свържите бойлера към топлата и студената вода във Вашата водопроводна инсталация.Предлаганите проточни бойлери са с различна номинална мощност както имате възможност за избор на монтаж дали да бъдат за кухня, за баня или комбиниран.Гаранцията, която получавате при закупуване е 3г на водосъдържателя и 2г на електрическата част. В подкатегорията ща намерите различни видове проточни бойлери с метална батерия, с керамична глава, със затварящи керамични механизми.

Проточни бойлери

Активни филтри

Цена 135,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом с метална батерия и номинална мощност 3.5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 145,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия с керамична глава и номинална мощност 3.5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 145,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия със затварящи механизми и номинална мощност 5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 155,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия с керамична глава и номинална мощност 5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 169,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия със затварящи механизми и номинална мощност 6.5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 169,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия с керамична глава и номинална мощност 6.5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 109,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом модел В4 за кухня с опция възможност за регулиране на силата на водната струя. Уредът се предлага напълно окомплектован и не се налага закупуване на допълнителни аксесоари или елементи за монтаж.

Цена 125,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом модел В7 за кухня с опция възможност за регулиране на силата на водната струя. Уредът се предлага напълно окомплектован и не се налага закупуване на допълнителни аксесоари или елементи за монтаж.

Цена 179,00 лв.

Проточен бойлер за комбиниран монтаж на Елдом с функционален душ с конзола. Уредът се предлага напълно окомплектован и не се налага закупуване на допълнителни аксесоари или елементи за монтаж.