Магазин за онлайн продажби www.evtinmagazin.com

Кои сме ние?

Ние сме екип от страстни професионалисти, които се стремим да предложим на нашите клиенти най-добрите продукти и услуги. Нашата цел е да Ви осигурим удобство и удоволствие при пазаруването, като предлагаме разнообразие от качествени продукти на конкурентни цени. Ние сме тук, за да Ви помогнем да намерите точно това, което търсите. Предлагаме висококачествени стоки и услуги в областта на изграждане и обзавеждане за баня, за ремонтирането на съществуващи водопроводни и канализационни инсталации, както и всички нужни продукти за изграждането на една отоплителнa инсталация. Основни вносители сме на слънчеви колектори за БГВ,  камини и котли на пелети, тръбна изолация и други ! Предлагаме също всичко необходимо за изграждане на дадена фотоволтаична система. 

Какво сме ние?

Фирма Сънсоларбг80 ЕООД , е създадена през 2007 година, която с гордост предлага широка гама от продукти на водещи марки от целия свят. Разполагаме с магазин намиращ се в Димитровград с площ от 950 кв.м., както също имаме склад към него с обща  площ от 3200 кв.м., което ни позволява да предложим на нашите клиенти голямо разнообразие от стоки на едно място. Ние сме вносител и директен представител на много фирми от Европа, както и на фирми от близкия и далечния изток. Това ни позволява да предлагаме най-новите и качествени продукти на пазара. Нашата цел е да задоволим изискванията на нашите клиенти и да им осигурим най-доброто обслужване и продукти. 

Качественото обслужване е винаги на първо място за екипа ни! Ние сме тук, за да Ви предложим не само качествени продукти с доказан произход, но и персонализирано обслужване и консултация. Нашите клиенти са важни за нас и сме готови да отговорим на всички Ваши въпроси и запитвания. Поръчките, направени в нашия онлайн магазин, се обработват в рамките на 24 часа, за да Ви осигурим бърза и ефективна доставка на желаните продукти. Наш екип от 12 души е тук, за да Ви помогне и да Ви осигури най-доброто обслужване .Благодарим Ви, че избрахте нас за своя партньор при пазаруването. Не се колебайте да се свържете с нас - с удоволствие ще Ви помогнем с каквото и както можем!

                                                                              Магазин

. . .  . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . .