Предпазен клапан за бойлер 1/2

Артикул номер: 10004630

7,99 лв.

Предпазен клапан за водно налягане може да издържи на налягане от 1,6 MPa и може да бъде монтиран пред повечето съоръжения за чешмяна вода за регулиране на налягането на водата.

Фабрично настроен на 8bara!

Материал: хромиран месинг

Размер: 1/2 "x 1/2" M 

Работна температура: +100C

Работно налягане: 0,6 MPa (6 bar)

Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

Предпазен клапан за бойлер 1/2 е с безопасна функция против обратен поток срещу вода, за да се гарантира правилната работа на бойлера за подгряване на вода.

Висококачествената пружина от неръждаема стомана осигурява по-добра работна производителност, а също и дълъг живот на използване.

Предпазен клапан за бойлер 1/2 е устройство, което помага за защита срещу свръхналягане и обратен поток .

Месинговият клапан е устройство, което облекчава налягането в течна система. Той е известен също като предпазен клапан, устройство за освобождаване на налягането, предпазен клапан, отдушник за освобождаване на налягането и клапан за регулиране на налягането. Тези устройства се използват във водоснабдителни системи и други системи под налягане, за да предпазят потребителите от пренапрежения или повреди под високо налягане в системата. Те са проектирани да се отварят, когато вътрешното налягане надвишава проектните граници, предотвратявайки катастрофална повреда на цялата водопроводна система.

10004630

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: