Сортирай по

избери размер

избери размер

Избери размер

Избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

Оборудване за баня

Поддържаме огромна гама Оборудване за баня както и резервни части. В тази категория можете да намерите всички решения за пълното оборудване на баня като: водомери, затварящи механизми, ревизионни врати, душ слушалки, розетки, ръкохватки и други. 

Оборудване за баня

Налични 71 продукта.

Показани са 1-39 от общо 71 артикул(а)

Активни филтри

Цена 28,10 лв.

Комплект аксесоари за баня Milano се състои от 6 части - тръбно окачване за хавлии, стъклена чаша за устна хигиена, стъклена чиния , окачване за хавличйник кръг, окачване за тоалетна хартия и стойка за стена за хавлийник.  

Цена 6,55 лв.

Ръчният интимен хигиенен душ е изключително качествен и хигиеничен продукт за поддръжка на личната хигиена. Практичният душ е с еднофункционален бутон за управление на струята.

Присъединителна външна резба към шлаух на 1/2.

Цена 14,83 лв.

Душ слушалка с еднаструя и антиваровиково покритие, което предпазва от натрупване на котлен камък.

С изчистения си дизайн и хромираното покритие е предназначен за свързване към всички видове смесители за баня. 

Свързването на душ слушалката сатава чрез 1/2 външна присъединителна ...

Цена 18,72 лв.

Ръчен душ с 3 функции на разпръскване и антиваровикови дюзи против котлен камък.

Дължина на ръчния душ е 26см и външна присъединителна резба на 1/2.

Изработена от издържлива пластмаса с хромирано ...

Цена 37,80 лв.

Луксозна душ глава пита квадртана с размери 19.5см x 19.5см и височина 1.5см

Душ пита, представлява душ глава подвижна с хромирано покритие и квадратна форма снабден със 147 силиконови антиваровикови дюзи. 

С голямата си форма разпръскването на водата се придава като дъждовни ...

Цена 22,23 лв.

Хромиран шлаух на Тукай, предназначен за свързване на душова глава със смесител. Този модел разтегателен маркуч е изработен от висококачествена неръждаема спирала завършваща от двете страни с гайка на 1/2 за душ глава и накрайник за смесител. 

Дъкжина на шлауг 150см

Издържа до 5 ...

Цена 15,20 лв.

Хромиран разтегателен шлаух на Тукай, предназначен за свързване на душова глава със смесител. Този модел разтегателен маркуч е изработен от висококачествена неръждаема спирала завършваща от двете страни с гайка на 1/2 за душ глава и накрайник за смесител. 

Разтегателност от 175 - ...

Цена 10,44 лв.

Сферичен кран ъглов без розетка с хромирано покритие и пластмасова дръжка. Предлага се в три размера на 1/2x3/8, 1/2x1/2 и 1/2x3/4.Най-често се използва при излизане на водопровод от стената при свързване с тоалетно казанче, смесители, перални и миялни машини, и други подобни. 

Цена 6,62 лв.

Ексцентрик тежък модел с розетка ,  предазначен за свързване на всички видове стенни смесителни батерии. Присъединителен размер 1/2 x 3/4 външна резба, този модел е с обща височина 50мм. Посочената цена е за брой!

Цена 4,61 лв.

Ексцентрик тежък модел,  предазначен за свързване на всички видове стенни смесителни батерии. Присъединителен размер 1/2 x 3/4 външна резба, този модел е с обща височина 50мм. Посочената цена е за брой!

Цена 2,60 лв.

Метален ексцентрик предазначен за свързване на всички видове стенни смесителни батерии. Присъединителен размер 1/2 x 3/4 външна резба, този модел е с обща височина 50мм. Посочената цена е за брой!

Внимание! Удължението не е странично. Страничната дистанция е същата като при къстите ...

Цена 1,58 лв.

Метален ексцентрик предазначен за свързване на всички видове стенни смесителни батерии. Присъединителен размер 1/2 x 3/4 външна резба, този модел е с обща височина 45мм. Посочената цена е за брой!

Цена 1,77 лв.

Метален ексцентрик предазначен за свързване на всички видове стенни смесителни батерии. Присъединителен размер 1/2 x 3/4 външна резба, този модел е с обща височина 42мм. Посочената цена е за брой!