Оборудване за баня

Поддържаме огромна гама Оборудване за баня както и резервни части. В тази категория можете да намерите всички решения за пълното оборудване на баня като: водомери, затварящи механизми, ревизионни врати, душ слушалки, розетки, ръкохватки и други. 

Оборудване за баня

Активни филтри

Цена 19,50 лв.

Дизайнерски кран ъглов 1/2x1/2 FUTURO бронз е висококачествен италиански вентил. Изграден от месинг със специфично покритие наподобяващо на бронз ще пасне идеално за Вашия дизайнерски вкус.

Материал: месинг

Покритие : бронз

Присъединителен размер 1/2 х 1/2 външна ...

Цена 19,50 лв.

Дизайнерски кран ъглов 1/2x1/2 FUTURO бронз е висококачествен италиански вентил. Изграден от месинг със специфично покритие наподобяващо на бронз ще пасне идеално за Вашия дизайнерски вкус.

Материал: месинг

Покритие : антик

Присъединителен размер 1/2 х 1/2 външна ...

Цена 8,85 лв.

Дизайнерски кран с керамичен механизъм и розетка. Италиански дизайн с високо качество, предназначен за свързване към пералня, бойлер, тоалетно казанче,  съдомиялна, мивка и други.

Материал: месинг

Покритие: хром

Може да изберете три комбинации на размера: 1/2x3/8; ...

Цена 0,59 лв.

Неръждаема розетка със зъбчета на 1/2 се използва за скриване на отвори или пукнатини в стената. Декоративно решение за отоплителни тръби, водопроводни тръби, изводи за водопроводни тръби, смесители и други. Вътрешен диаметър на розетка е 20мм, подходящ за закриване на отвори с диаметър 55мм. ...

Цена 0,59 лв.

Неръждаема розетка без зъбчета на 1/2 се използва за скриване на отвори или пукнатини в стената. Декоративно решение за отоплителни тръби, водопроводни тръби, изводи за водопроводни тръби, смесители и други. Вътрешен диаметър на розетка е 20мм, подходящ за закриване на отвори с диаметър 60мм. ...

Цена 0,59 лв.

Неръждаема розетка без зъбчета на 1/2 плоска се използва за скриване на отвори или пукнатини в стената. Декоративно решение за отоплителни тръби, водопроводни тръби, изводи за водопроводни тръби, смесители и други. Вътрешен диаметър на розетка е 20мм, подходящ за закриване на отвори с ...

Цена 0,80 лв.

Неръждаема розетка за ексцентрик 3/4. Декоративно решение за  смесители и ексцентрик. Вътрешен диаметър на розетка е 25мм, подходящ за закриване на отвори с диаметър 60мм и дълбочина 15мм. Обявената цена е за бройка!!!

Цена 2,45 лв.

Неръждаема розетка за ексцентрик 3/4 дълбока . Декоративно решение за  смесители и ексцентрик. Вътрешен диаметър на розетка е 25мм, подходящ за закриване на отвори с диаметър 70мм и дълбочина 30мм. Обявената цена е за бройка!!!

Цена 2,06 лв.

Метален ексцентрик предазначен за свързване на всички видове стенни смесителни батерии. Присъединителен размер 1/2 x 3/4 външна резба, този модел е с обща височина 42мм. Посочената цена е за брой!

Цена 2,06 лв.

Метален ексцентрик предазначен за свързване на всички видове стенни смесителни батерии. Присъединителен размер 1/2 x 3/4 външна резба, този модел е с обща височина 45мм. Посочената цена е за брой!

Цена 2,60 лв.

Метален ексцентрик предазначен за свързване на всички видове стенни смесителни батерии. Присъединителен размер 1/2 x 3/4 външна резба, този модел е с обща височина 50мм. Посочената цена е за брой!

Внимание! Удължението не е странично. Страничната дистанция е същата като при къстите ...

Цена 4,61 лв.

Ексцентрик тежък модел,  предазначен за свързване на всички видове стенни смесителни батерии. Присъединителен размер 1/2 x 3/4 външна резба, този модел е с обща височина 50мм. Посочената цена е за брой!

Цена 6,62 лв.

Ексцентрик тежък модел с розетка ,  предазначен за свързване на всички видове стенни смесителни батерии. Присъединителен размер 1/2 x 3/4 външна резба, този модел е с обща височина 50мм. Посочената цена е за брой!

Цена 10,44 лв.

Сферичен кран ъглов без розетка с хромирано покритие и пластмасова дръжка.Най-често се използва при излизане на водопровод от стената при свързване с тоалетно казанче, смесители, перални и миялни машини, и други подобни. 

Предлага се в три размера на 1/2x3/8, 1/2x1/2 и 1/2x3/4.

...
Цена 15,20 лв.

Хромиран разтегателен шлаух на Тукай, предназначен за свързване на душова глава със смесител. Този модел разтегателен маркуч е изработен от висококачествена неръждаема спирала завършваща от двете страни с гайка на 1/2 за душ глава и накрайник за смесител. 

Разтегателност от 175 - ...

Цена 22,23 лв.

Хромиран шлаух на Тукай, предназначен за свързване на душова глава със смесител. Този модел разтегателен маркуч е изработен от висококачествена неръждаема спирала завършваща от двете страни с гайка на 1/2 за душ глава и накрайник за смесител. 

Дъкжина на шлаух 150см

Издържа до 5 ...

Цена 37,80 лв.

Луксозна душ глава пита квадртана с размери 19.5см x 19.5см и височина 1.5см

Душ пита, представлява душ глава подвижна с хромирано покритие и квадратна форма снабден със 147 силиконови антиваровикови дюзи. 

С голямата си форма разпръскването на водата се придава като дъждовни ...

Цена 18,72 лв.

Ръчен душ с 3 функции на разпръскване и антиваровикови дюзи против котлен камък.

Дължина на ръчния душ е 26см и външна присъединителна резба на 1/2.

Изработена от издържлива пластмаса с хромирано ...

Цена 14,83 лв.

Душ слушалка с еднаструя и антиваровиково покритие, което предпазва от натрупване на котлен камък.

С изчистения си дизайн и хромираното покритие е предназначен за свързване към всички видове смесители за баня. 

Свързването на душ слушалката сатава чрез 1/2 външна присъединителна ...