Смесители за баня и кухня

Когато вече сте завършили Вашия ремонт или е дошло времето да смените вече старата смесителна батерия в банята или кухнята и се колебаете от избор на смесители - тогава можете да се свържете с нас. Предлагаме голяма гама от красиви и дизайнерски смесители предназначени за монтаж на кухненски плот или баня, както и за стенен монтаж, смесители за душ кабина, смесители, които се вграждат, смесители за хигиена, тръбно окачване за душ слушалки и други. Насочени сме в момента за две марки - едната е на доказаната марка Ideal Standart Vidima и по ниско бюджетна марка на Sfit, които по качество не отстъпват и на по скъпите смесители. Предлаганите смесите на Vidima са с гаранция, както повечето смесители са оборудвани с необходимите меки връзки. Предлагаме резервни части за всички модели наши смесители. 

Смесители за баня и кухня

Налични 82 продукта.

Показани са 1-39 от общо 82 артикул(а)

Активни филтри

Цена 62,00 лв.

Смесител за кухня
Гъвкава лебедка въртяща се на 360 градуса
Превключване на два режима на работа от бутон:
Тясна струя и широка струя
С една ръкохватка 
Монтаж - стоящ - 1/2
Материал - хромиран
Производител - Dahlia
Гаранция - 5 години

Цена 4,80 лв.

Универсален гъвкав удължител за чешма
Удобен за миене на съдове плодове и зеленчуци
Материал - пластмаса
Въртящ се на 360 градуса
С превключване на два режима на работа от бутон:
Тясна струя и широка струя

Цена 17,50 лв.

Душ превключвател Vidima и Ideal Standard за превключване на душ и чучур.

Използва се в смесители Vidima от серията Seva, Hercules, Orion, използва се и в смесители Ideal Standard

Използва се в смесители Vidima със серийни номера B1023, B2030, B2074, B2089, B2090, B2105, B2106, ...

Цена 10,39 лв.

Оригинална ръкохватка на разпределителен механизъм за смесители Видима от сериите:

- Искър, Ретро, ​​Делта, Вит;

- Еко, Янтра, Стил.

Проектиран да превключва потока на водата от крана към душа и обратно.

Цена 74,60 лв.

Смесител за баня с къс чучур и душ комплект. Плоският контролен лост улеснява регулирането на потока и температурата на водата. Кранът е изработен от висококачествен месинг. Висококачественото хромирано покритие е устойчиво на надраскване.

Характеристики:

Височина на крана: 10,5 ...

Цена 60,50 лв.

Смесител за баня с къс чучур и душ комплект. Плоският контролен лост улеснява регулирането на потока и температурата на водата. Кранът е изработен от висококачествен месинг. Висококачественото хромирано покритие е устойчиво на надраскване.

Характеристики:

Височина на крана: 10,5 ...

Цена 44,65 лв.

Смесител за кухня Aquarius намира приложение за монтаж на стената над мивка в баня или кухня. Използва се предимно в по-стари кухни, където тръбите са разположени в стените. За монтажа му са необходими 2 отвора.

Смесителите от тази серия са едноръкохваткови, със затварящ механизъм с ...

Цена 63,45 лв.

Смесител за душ за вграждане с лост за регулиране на потока, който може да се използва за регулиране на температурата и интензитета на водната струя.

Кръгла роза за стена, която може да се комбинира с всяка душ слушалка или плъзгаща се релса.

Почиства се лесно и е проектиран да ...

Цена 40,90 лв.

Месингов стоящ смесител изцяло с хромирано покритие и дълъг чучур 21см, предназначен за всички стандартни кухненски плотове. Високия чучур на смесителя осигурява достатъчно пространство в мивката, дори и за големи съдове. Освен за кухненски мивки, стоящия смесител серия Aquarius може да се ...

Цена 76,68 лв.

Месингов стоящ смесител изцяло с хромирано покритие и среден 15см чучур, предназначен за всички стандартни кухненски плотове . Освен за кухненски мивки, стоящия смесител серия Aquarius може да се използва и при по-големите мивки в банята.

Смесителите от тази серия са едноръкохваткови, ...

Цена 61,92 лв.

Месингов стоящ смесител изцяло с хромирано покритие и висок чучур, предназначен за всички стандартни кухненски плотове. Високия чучур на смесителя осигурява достатъчно пространство в мивката, дори и за големи съдове. Освен за кухненски мивки, стоящия смесител серия Aquarius може да се ...

Цена 46,95 лв.

Месингова смесителна батерия стоящ, предназначен за кухненски плот и баня Dahliq двуръкохватков. Монтажа на смесителя се осъществява посредством скрепителите, включени в комплекта.

Включени са и гъвкави връзки за връзка с водопровода. 

Цена 46,75 лв.

Смесител за биде с нисък поток предназначен за баня. Продуктът е произведен от висококачествен месингов материал с хромирано покритие. Месинговата конструкция осигурява дълъг живот и издръжлив продукт.

Предлага се в очарователно хромирано покритие

Подходящи за гардеробни и малки ...