Баня

В категория Баня сме Ви приготвили избор от разнообразие на смесители за баня и кухня, както и резервни части за тях, сифони за мивки, голям избор от моноблоци и тоалетни чинии, резервни части за тях, оборудване за баня, меки връзки, части за санитария и вентилация. Във всяка подкатегория ще намерите продукти, които са налични на склад. Предлаганите от нас смесители са на две марки SFIT, които са по евтин и бюджетен вариант и Vidima Ideal Standart 

Баня

Налични 220 продукта.

Показани са 1-39 от общо 220 артикул(а)

Активни филтри

Цена 28,10 лв.

Комплект аксесоари за баня Milano се състои от 6 части - тръбно окачване за хавлии, стъклена чаша за устна хигиена, стъклена чиния , окачване за хавличйник кръг, окачване за тоалетна хартия и стойка за стена за хавлийник.  

Цена 74,60 лв.

Смесител за баня с къс чучур и душ комплект. Плоският контролен лост улеснява регулирането на потока и температурата на водата. Кранът е изработен от висококачествен месинг. Висококачественото хромирано покритие е устойчиво на надраскване.

Характеристики:

Височина на крана: 10,5 ...

Цена 60,50 лв.

Смесител за баня с къс чучур и душ комплект. Плоският контролен лост улеснява регулирането на потока и температурата на водата. Кранът е изработен от висококачествен месинг. Висококачественото хромирано покритие е устойчиво на надраскване.

Характеристики:

Височина на крана: 10,5 ...

Цена 6,55 лв.

Ръчният интимен хигиенен душ е изключително качествен и хигиеничен продукт за поддръжка на личната хигиена. Практичният душ е с еднофункционален бутон за управление на струята.

Присъединителна външна резба към шлаух на 1/2.

Цена 44,65 лв.

Смесител за кухня Aquarius намира приложение за монтаж на стената над мивка в баня или кухня. Използва се предимно в по-стари кухни, където тръбите са разположени в стените. За монтажа му са необходими 2 отвора.

Смесителите от тази серия са едноръкохваткови, със затварящ механизъм с ...

Цена 63,45 лв.

Смесител за душ за вграждане с лост за регулиране на потока, който може да се използва за регулиране на температурата и интензитета на водната струя.

Кръгла роза за стена, която може да се комбинира с всяка душ слушалка или плъзгаща се релса.

Почиства се лесно и е проектиран да ...

Цена 14,83 лв.

Душ слушалка с еднаструя и антиваровиково покритие, което предпазва от натрупване на котлен камък.

С изчистения си дизайн и хромираното покритие е предназначен за свързване към всички видове смесители за баня. 

Свързването на душ слушалката сатава чрез 1/2 външна присъединителна ...

Цена 40,90 лв.

Месингов стоящ смесител изцяло с хромирано покритие и дълъг чучур 21см, предназначен за всички стандартни кухненски плотове. Високия чучур на смесителя осигурява достатъчно пространство в мивката, дори и за големи съдове. Освен за кухненски мивки, стоящия смесител серия Aquarius може да се ...

Цена 18,72 лв.

Ръчен душ с 3 функции на разпръскване и антиваровикови дюзи против котлен камък.

Дължина на ръчния душ е 26см и външна присъединителна резба на 1/2.

Изработена от издържлива пластмаса с хромирано ...

Цена 40,90 лв.

Месингов стоящ смесител изцяло с хромирано покритие и среден 15см чучур, предназначен за всички стандартни кухненски плотове . Освен за кухненски мивки, стоящия смесител серия Aquarius може да се използва и при по-големите мивки в банята.

Смесителите от тази серия са едноръкохваткови, ...

Цена 37,80 лв.

Луксозна душ глава пита квадртана с размери 19.5см x 19.5см и височина 1.5см

Душ пита, представлява душ глава подвижна с хромирано покритие и квадратна форма снабден със 147 силиконови антиваровикови дюзи. 

С голямата си форма разпръскването на водата се придава като дъждовни ...

Цена 61,92 лв.

Месингов стоящ смесител изцяло с хромирано покритие и висок чучур, предназначен за всички стандартни кухненски плотове. Високия чучур на смесителя осигурява достатъчно пространство в мивката, дори и за големи съдове. Освен за кухненски мивки, стоящия смесител серия Aquarius може да се ...

Цена 22,23 лв.

Хромиран шлаух на Тукай, предназначен за свързване на душова глава със смесител. Този модел разтегателен маркуч е изработен от висококачествена неръждаема спирала завършваща от двете страни с гайка на 1/2 за душ глава и накрайник за смесител. 

Дъкжина на шлауг 150см

Издържа до 5 ...

Цена 46,95 лв.

Месингова смесителна батерия стоящ, предназначен за кухненски плот и баня Dahliq двуръкохватков. Монтажа на смесителя се осъществява посредством скрепителите, включени в комплекта.

Включени са и гъвкави връзки за връзка с водопровода. 

Цена 15,20 лв.

Хромиран разтегателен шлаух на Тукай, предназначен за свързване на душова глава със смесител. Този модел разтегателен маркуч е изработен от висококачествена неръждаема спирала завършваща от двете страни с гайка на 1/2 за душ глава и накрайник за смесител. 

Разтегателност от 175 - ...

Цена 46,75 лв.

Смесител за биде с нисък поток предназначен за баня. Продуктът е произведен от висококачествен месингов материал с хромирано покритие. Месинговата конструкция осигурява дълъг живот и издръжлив продукт.

Предлага се в очарователно хромирано покритие

Подходящи за гардеробни и малки ...

Цена 43,50 лв.

Месингов смесител стоящ за умивалник Aquarius, подходяща за всички видове стандартни мивки в бани. Всички смесители от серията Aquarius са едноръкохваткови със затварящ механизъм на Ф35, снабден с аератор. 

В комплект с меки връзки с дължина 35см скрепителни елементи за монтаж.

Цена 114,00 лв.

Смесител за умивалник Retro Lux, представлява луксозна  батерия смесител изцяло хромирано покритие за Вашата баня или кухня. Батерията има кратка работа на контролната глава, достатъчно е да я завъртите на 90°, за да я отворите напълно.

Смесителите от тази серия са снабдени и с ...