Сортирай по

Категории

Категории

избери размер

избери размер

Избери размер

Избери размер

Диапазон на налягането

Диапазон на налягането

Дължина

Дължина

Вид резба

Вид резба

градуси

градуси

Мощност на ЮПС

Мощност на ЮПС

Опции за диаметър и дебелина

Опции за диаметър и дебелина

Опция за размер

Опция за размер

Опция за размер

Опция за размер

Опция за размер

Опция за размер

Връзки

Връзки

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

избери броя отвори

избери броя отвори

избери размер

избери размер

Отопление

В категория Отопление ще разгледате предпазна и измервателна техника за голям диапазон от сфери. Ще Ви предложим възвратна клапа, термостат, дигитален термостат. Потопяемите или контактните термостати сущо са при нас. Предпазна клапа по налягане или температура, обезвъздушител автоматичен и ръчен и със сигурност това което търсите. Предлаганите продукти са с доказан произход и установени като надежни от практиката ни. 

Избирането на правилните компоненти за изграждането на една отоплителна или соларна система е важно. Само ползването на продукти от доказани производители ще Ви даде спокойтвие и сигурност. Какво се случва ако решим да минем по тънко? Правите ремонта още веднъж.

Предлагаме Ви продукти на водещи марки като : Herz , Fornara , Grundfos , Luxor и други. Откриите най-новите продукти и стандарти в отоплителната техника. Осигурете си надеждни предпазни и зимервателни уреди. Части за отопление , това е всеки компонент по системата. Това е важната част от целия проект. Заложете на качеството при нас. И не забравявайте да се консултирате.

Отопление

Налични 263 продукта.

Показани са 1-39 от общо 263 артикул(а)

Активни филтри

Цена 2,90 лв.

Полипропиленов преход с опашка и адаптор на Ф16. С този фитинг можете да свържете многослойна тръба с алуминиева вложка на Ф16, с удължената му страна е предназначена за съеднияване на полипропиленов фитинг с диаметър 20мм.

Цена 3,71 лв.

Пластмасов подсилен калибратор с острилка Черен подходящ за многослойни тръби с диаметър на Ф20, Ф25 и Ф32. Използва се за оформяне на краищата на многолслойни тръби, предназначени за свръзки с компресионен фитинг. Посочената цена е за бройка!

Цена 5,63 лв.

Пластмасов подсилен калибратор с острилка Черен подходящ за многослойни тръби с диаметър на Ф16, Ф18 и Ф20. Използва се за оформяне на краищата на многолслойни тръби, предназначени за свръзки с компресионен фитинг. Посочената цена е за бройка!

Цена 2,45 лв.

Пластмасова универсална двойна розетка хром със зъбчета намира приложение за скриване на пукнатини или дупки в стената. Най-често се използва във отоплителната система за многослойни тръби с алуминиева вложка. Розетката покрива 60мм отвор!Подходяща за тръби с диаметър на Ф16, Ф18, и ...

Цена 0,94 лв.

Пластмасова универсална двойна розетка бяла със зъбчета намира приложение за скриване на пукнатини или дупки в стената. Най-често се използва във отоплителната система за многослойни тръби с алуминиева вложка. Розетката покрива 60мм отвор!Подходяща за тръби с диаметър на Ф16, Ф18, и ...

Цена 0,52 лв.

Пластмасова универсална декоративна розетка бяла със зъбчета намира приложение за скриване на пукнатини или дупки в стената. Най-често се използва във отоплителната система за многослойни тръби с алуминиева вложка. Розетката покрива 60мм отвор!Подходяща за тръби с диаметър на Ф16, Ф18, и ...

Цена 1,84 лв.

Пластмасова универсална декоративна розетка хром със зъбчета намира приложение за скриване на пукнатини или дупки в стената. Най-често се използва във отоплителната система за многослойни тръби с алуминиева вложка. Розетката покрива 60мм отвор!Подходяща за тръби с диаметър на Ф16, Ф18, и ...

Цена 0,52 лв.

Пластмасова декоративна розетка със зъбчета намира приложение за скриване на пукнатини или дупки в стената. Най-често се използва във отоплителната система за многослойни тръби с алуминиева вложка. Предлага се розетка в два размера за тръби с диаметър 16мм и 20мм. Розетката покрива 60мм ...

Цена 2,45 лв.

Неръждаема розетка за ексцентрик 3/4 дълбока . Декоративно решение за  смесители и ексцентрик. Вътрешен диаметър на розетка е 25мм, подходящ за закриване на отвори с диаметър 70мм и дълбочина 30мм. Обявената цена е за бройка!!!

Цена 0,80 лв.

Неръждаема розетка за ексцентрик 3/4. Декоративно решение за  смесители и ексцентрик. Вътрешен диаметър на розетка е 25мм, подходящ за закриване на отвори с диаметър 60мм и дълбочина 15мм. Обявената цена е за бройка!!!

Цена 0,59 лв.

Неръждаема розетка без зъбчета на 1/2 плоска се използва за скриване на отвори или пукнатини в стената. Декоративно решение за отоплителни тръби, водопроводни тръби, изводи за водопроводни тръби, смесители и други. Вътрешен диаметър на розетка е 20мм, подходящ за закриване на отвори с ...

Цена 0,59 лв.

Неръждаема розетка без зъбчета на 1/2 се използва за скриване на отвори или пукнатини в стената. Декоративно решение за отоплителни тръби, водопроводни тръби, изводи за водопроводни тръби, смесители и други. Вътрешен диаметър на розетка е 20мм, подходящ за закриване на отвори с диаметър 60мм. ...

Цена 0,59 лв.

Неръждаема розетка със зъбчета на 1/2 се използва за скриване на отвори или пукнатини в стената. Декоративно решение за отоплителни тръби, водопроводни тръби, изводи за водопроводни тръби, смесители и други. Вътрешен диаметър на розетка е 20мм, подходящ за закриване на отвори с диаметър 55мм. ...

Цена 3,75 лв.

С помощта на този инструмент можете лесно да направите чупки в отоплителната инсталация.Пружината е с ушучки от двата края, които за целта се използват при издърпване на пружината.

Цена 4,33 лв.

Прес преход с външна резба за многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с външната резба ще присъедините съответния фитинг с вътрешна резба.

Цена 10,56 лв.

Прес тройник редукция за многослойна тръба с алуминиева вложка.Качествен продукт за създаване на постоянна връзка в отоплителна или водопроводна инсталация.С редукционния тройник лесно ще разпределите преминаването от тръба ф16 на ф20 или обратното.

Цена 9,50 лв.

Връзка тройник за многослойна тръба с алуминиева вложка.Качествен продукт за създаване на постоянна връзка в отоплителна или водопроводна инсталация.Избор от размери за тръба ф16 и ф20.

Цена 7,08 лв.

Сферичен кран с перчата ръкохватка на с вътрешна и външна присъединителни резба. Този кран е устойчив на натсик, вибрации и високо налягане до 40 бара. С удобната перчата ръкохватка може да се монтира на места, където няма достатъчно пространство за регулиране на газовия поток в ...

Цена 6,90 лв.

Прес коляно за многослойна тръба с алуминиева вложка.Качествен продукт за създаване на постоянна връзка в отоплителна или водопроводна инсталация.Избор от размери за тръба ф16 и ф20.

Цена 7,08 лв.

Сферичен кран с перчата ръкохватка на 3/4 с вътрешни присъединителни резби от двата края. Този кран е устойчив на натсик, вибрации и високо налягане до 40 бара. С удобната перчата ръкохватка може да се монтира на места, където няма достатъчно пространство за регулиране на газовия поток в ...

Цена 6,98 лв.

Прес съединител за многослойна тръба с алуминиева вложка.Качествен продукт за създаване на постоянна връзка в отоплителна или водопроводна инсталация.Избор от размери за тръба ф16 и ф20.

Цена 12,46 лв.

Прес тройник с вътрешна резба за  многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с женската резба ще присъедините съответния фитинг с външна резба.

Цена 7,15 лв.

Прес коляно с вътрешна резба за многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с вътрешната резба ще присъедините съответния фитинг с външна резба.

Цена 20,73 лв.

Редуцир - вентилът е предназначен за захранване на газови уреди, работещи със стабилизирано налягане 0.2+/-0.02 MPa. Редуцир-вентилът се монтира на бутилки за газ пропан-бутан марка Б.

Цена 4,43 лв.

Прес преход с вътрешна резба за многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с женската резба ще присъедините съответния фитинг с външна резба.

Цена 8,63 лв.

Тръборез за тънкостенни тръби Ф3-22мм YATO предназначено за рязане на медни, алуминиеви и пластмасови тръби

Ролки с острие от закалена стомана и конусни канали

Регулиращо копче

Джобният размер позволява лесно транспортиране

Подходящ за труднодостъпни места - ...

Цена 5,33 лв.

Алуминиев преход за алумниниев въздуховод служи за редуциране от един размер в друг при изграждане на климатични и вентилационни инсталации. При нас можете да намерите следните редукции: Ф100/Ф110,  Ф100/Ф120,  Ф100/Ф125,  Ф100/Ф130, Ф110/Ф120,  Ф110/Ф125,  Ф110/Ф130 и  Ф120/Ф130.

Цена 27,50 лв.

Редуцир - вентилът е произведен със стандарт EN 12864:2001. Използва се за понижаване на налягането на втечнен въглероден газ пропан - бутан (БДС 5670-87) съхраняван в стоманени бутилки по БДС 10025-85. Изходящото налягане е стабилизирано 3+0.6/-1.0 кРа и служи за захранване на газови уреди.

Цена 10,01 лв.

Прес тройник с външна резба за многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с мъжката резба ще присъедините съответния фитинг с вътрешна резба.