Отопление

В категория Отопление ще разгледате предпазна и измервателна техника за голям диапазон от сфери. Ще Ви предложим възвратна клапа, термостат, дигитален термостат. Потопяемите или контактните термостати сущо са при нас. Предпазна клапа по налягане или температура, обезвъздушител автоматичен и ръчен и със сигурност това което търсите. Предлаганите продукти са с доказан произход и установени като надежни от практиката ни. 

Избирането на правилните компоненти за изграждането на една отоплителна или соларна система е важно. Само ползването на продукти от доказани производители ще Ви даде спокойтвие и сигурност. Какво се случва ако решим да минем по тънко? Правите ремонта още веднъж.

Предлагаме Ви продукти на водещи марки като : Herz , Fornara , Grundfos , Luxor и други. Откриите най-новите продукти и стандарти в отоплителната техника. Осигурете си надеждни предпазни и зимервателни уреди. Части за отопление , това е всеки компонент по системата. Това е важната част от целия проект. Заложете на качеството при нас. И не забравявайте да се консултирате.

Отопление

Активни филтри

Цена 0,50 лв.

Тефлонова лента бяла служи за уплътняване резбови съединения във водопроводни, отоплителни, климатични и други инсталации. 

Предлага се в малка и голяма:

Малка: 12мм ширина x 0.1мм дебелина x 12м дължина на лента

Голяма : 19мм ширина x 0.2мм дебелина x 15м дължина на ...

Цена 1,56 лв.

Тръбa с алуминиева вложка SESTA е петслойна с полиетиленово покритие и алуминиева вложка, предназначена за отоплителни системи. 

Максимална температура: 95 градуса

Максимално налягане: 10 бара

Посочената цена е за 1 линеен метър

Топовете са по 100 метра!

...
Цена 696,60 лв.

UPS с чиста синусоида с изводи за външен акумулатор, подходящ за пелетни камини или други устройства с консумация до 600W.

Вход
Напрежение: 220 VAC
Честота: 50 Hz
Напрежение за прехвърляне към захранване от батерия: под 180 VAC над 260 VAC
Защита ...

Цена 13,03 лв.

Профилен колектор бронзов на 1" с отвори за присъединяване на 1/2 служи за изграждане на отоплителни и подови инсталация.

Материал: месинг

Диаметър на захранване: 1 цол вътрешна резба

Присъединителен размер за разпределяне: 1/2 вътрешна резба.

Работна температура: ...

Цена 11,088 лв.

Медна тръба с различни дължини и дебелини на стената. Тръбата е подходяща за слънчев колектор, парно или вентилация. Висококачествените медни тръби се отличават със специфичен цвят на материала. Тръбата от мед е много надежна и при инсталации с високотемпературни топлоносители. Максималните ...

Цена 12,10 лв.

Предпазен мембранен клапан с размер 1/2 външна и вътрешна с работно налягане от -10 до 110 градуса.

Клапана се използва в отоплителни системи, където протича основно вода, пара или газ.

Предпазните клапани са фабрично настроени според избора Ви на бар, изцяло от месингово тяло с ...

Цена 7,40 лв.

Манометър за вода с диаметър Ф50 и присъединителен размер на 1/4 служи за отчитане на налягането в различни отоплителни или водопроводни инсталации.

Диаметър : ф50

Присъединителен размер: 1/4 външна резба

Монтаж: вертикално положение 

Материал на корпуса: ...

Цена 14,30 лв.

Предпазен мембранен клапан с два размера за присъединяване на 1/2 вътрешна с работно налягане от -10 до 110 градуса.

Клапана се използва в отоплителни системи, където протича основно вода, пара или газ.

Предпазните клапани са фабрично настроени на 6 бара, изцяло от месингово ...

Цена 7,42 лв.

Манометър за вода с диаметър Ф50 и присъединителен размер на 1/4 служи за отчитане на налягането в различни отоплителни или водопроводни инсталации.

Диаметър : ф50

Присъединителен размер: 1/4 външна резба

Монтаж: хоризонтално положение 

Материал на корпуса: ...

Цена 11,95 лв.

Автоматичен обезвъздушител на 1/2 външна резба за присъединяване с хромирано покритие се използва за предотвратяване образуването на въздух в тръбопроводната система. 

С максимално налягане на 10bar до 110 градуса.

Материал: месинг с хромирано покритие

Поплавък изграден ...

Цена 8,06 лв.

Огнеупорен силикон устойчив на изключително високи температури  до 1200 градуса.Подходящ за приложение при камини, фурни, пещи, котли, парни тръби. Не съдържа асбест. Отлично слепва към метал, дърво, различни сплави и бетон.Предлага се в разфасовка от 310 мл, цвят черен.

Цена 4435,00 лв.

Пелетна камина с водна риза Alfa Plam Dinno 17kW с водна риза. Пригодена за отопление на жилищни или  търговски помещения до 120м2. Камината притежава последно поколение управление с най-модерен дисплей и интерфейс. Голямо приемущество са турболаторите и системата за бързо почустване. За ...

Цена 23,33 лв.

Профилен колектор бронзов на 1 1/4" с отвори за присъединяване на 1/2 служи за изграждане на отоплителни и подови инсталация.

Материал: месинг

Диаметър на захранване: 1 1/4 цол вътрешна резба

Присъединителен размер за разпределяне: 1/2 вътрешна резба.

Работна ...

Цена 2,60 лв.

Тръба с алуминиева вложка и изолация PexAlPex служи за транспортиране на топла и студена вода.

Този продукт се предлага с изолация в син и червен цвят!

Дебелина на хидроизолацията: 6мм

Посочената цена е за 1 линеен метър.

Топовете са с дължина 50 метра!

Цена 0,88 лв.

Медно коляно 90° ЖЖ за запояване с твърд или мек припой. Заобиколете всеко препятсвие и минете през всеки ъгъл. Изключителна изработка без шупли и абразиви. Медното коляно е гарант за добро качество на извършената работа. Предлага се в много размери от ф10 до ф54. Издръжливи на налягане до 25 ...

Цена 9,43 лв.

Манометър за вода с диаметър Ф63 и присъединителен размер на 1/4 служи за отчитане на налягането в различни отоплителни или водопроводни инсталации.

Диаметър : ф63

Присъединителен размер: 1/4 външна резба

Монтаж: вертикално положение 

Материал на корпуса: ...

Цена 8,90 лв.

Неръждаеми коминни тела предназначени за свързване на пелетна камина или котел към димоотводния път.Избор от височини на 0.25см, 0.50см и 1 метър.Този модел коминно тяло е с муфирана част на която силиконовото уплътнение се поставя от вътрешната му част.

Цена 4725,00 лв.

Камина на пелети DINO 27 kw с водна риза. Пригодена за отопление на жилищни или  търговски помещения до 180м2. Камината притежава последно поколение управление с най-модерен дисплей и интерфейс. Голямо приемущество са турболаторите и системата за бързо почустване. За улеснение на клиентите и ...

Цена 26,35 лв.

Щампован колектор с вентили на 1" и изводи за адаптор на 24x19 правилно ще разпределят притока на топлина във Вашите радиатори.Имате избор от три вида разпределителни извода на два, три и четири.

Цена 2,35 лв.

Многослойната тръба HERZ е предназначена за широк спектър от приложения и сложни инсталационни задачи. Продуктът е икономичен за използване, високо качество, надеждност и дълъг експлоатационен живот. Освен това може да бъде напълно рециклиран. Многослойната тръба HERZ е произведена с помощта ...

Цена 0,95 лв.

Медно коляно 90° MЖ за запояване с твърд или мек припой. Заобиколете всеко препятсвие и минете през всеки ъгъл. Изключителна изработка без шупли и абразиви. Медното коляно е гарант за добро качество на извършената работа. Предлага се в много размери от ф10 до ф42. Издръжливи на налягане до 25 ...

Цена 21,00 лв.

Неръждаем коминен елемент на ф80 изцяло от вискокачествена неръждаема стомана за пелетни камини и котли.Коминното тяло е с външно присъединяване на който се поставя силиконовото уплътнение.

Цена 8,00 лв.

Автоматичен обезвъздушител е предназначен за вертикален монтаж, служи за автоматично оттичане на въздуха от отоплителна система. Предотвратява образуването на въздушни балончета и нарушаване на циркулацията на охлаждащата течност в тръбите. 

Тяло: месинг

Присъединяване: с външна ...

Цена 15,55 лв.

Щампован колектор на 3/4" за адаптори 24x19 е предназначен за отоплителни инсталации с избор на два, три и четири отвора.

Тяло : месинг

Диаметър на захранване: 3/4 с вътрешна и външна присъединителна резба

Присъедиянване за разпределение: 24 х19 

Съвместим с ...

Цена 3,65 лв.

Медно коляно 45° ЖЖ за запояване с твърд или мек припой. Заобиколете всеко препятсвие и минете през всеки ъгъл. Изключителна изработка без шупли и абразиви. Медното коляно е гарант за добро качество на извършената работа. Издръжливи на налягане до 25 бара. 

Цена 23,69 лв.

Термоманометър с клапан радиален 0-120°С 6bar се използва за отчитане едновременно на налягането и температурата на течния флуид в дадена изградена инсталация. 

Диаметър : 80мм

Монтаж: вертикално положение

Присъединителна резба: 1/2 външна месингова

Диапазон на ...