ППР от Турция

ППР от Турция или полипропилен е масово разпространен материал в много индустрии. В България полипропилен заема доста голям пазарен дял, когато става въпрос за тръби и фитинги за питейна вода, а също вече и в отоплението и вентилацията. 

Здравината и устойчивостта на тези продукти прави впечатление. При замръзване на течността вътре в нея има свойството леко да се разшири, което я запазва без нарушена структура след замръзване. Съвсем иновативен е и метода на производство на тръбите със стъкловлакно или алуминиево фолио(без острилка). Наричани СТАБИ те са надеждни при отоплителни инсталации. 

Фирма Сънсоларбг80 ЕООД е вносител на тръби произведени с най-нови технологии в този бранш. Полипропилен се превръща в задължителен елемент във все повече домове в България. Разполагаме с голяма гама и размери до ф63. При нужда Вие ще получите и всички сертификати необходими за EU пазара.  

ППР от Турция

Активни филтри

Цена 1,20 лв.

ППР тръба за вода, която е комбинирана - препоръчва се за топла и за студена вода.

Цената е на линеен метър като прътовете са по 3 метра! 

Работно налягане : PN 20

Материал : полипропилен

Цвят : сив

Дебелина на стената - Ф20x2.8мм; Ф25x3.5мм; Ф32x4.4мм; ...

Цена 1,41 лв.

ППР тръба със стъкловлакно се препоръчва както за изграждане на водопроводна инсталация така и за парно. 

Цената е на линеен метър като прътовете са по 3 метра.

Работно налягане: PN20

Цвят: сив

Цвят стъкловлакно: тъмен графит

Дебелина на стената - Ф20x2,8mm; ...

Цена 2,28 лв.

ППР тръбА с алуминиева вложка за инсталиране на парно.

Цената е на линеен метър като прътовете са по 3 метра.

Работно налягане: PN20

Цвят : сив

Дебелина на стената - Ф20x3mm; Ф25x3,5mm; Ф32x4mm; Ф40x5mm.

Цена 0,19 лв.

ППР коляно на 90° е вид полипропиленова арматура, която е предназначена да свързва и променя посоката на тръбна система със същия размер. Той има много широк спектър от приложения: в отоплителни системи, системи за топла и студена вода и в промишлени системи за транспорт на сгъстен ...

Цена 0,28 лв.

ППР коляно на 45° е вид полипропиленова арматура, която е предназначена да свързва и променя посоката на тръбна система със същия размер. Той има много широк спектър от приложения: в отоплителни системи, системи за топла и студена вода и в промишлени системи за транспорт на сгъстен ...

Цена 0,15 лв.

ППР муфа е вид полипропиленова арматура, която е предназначена да свързва и променя посоката на тръбна система със същия размер. Има много широк спектър от приложения: в отоплителни системи, системи за топла и студена вода и в промишлени системи за транспорт на сгъстен въздух.

...
Цена 0,48 лв.

ППР Коляно нипел на 90 градуса, служи да направи чупка във водопроводната инсталация. 

Материал: Полипропилен

Цвят: Сив

Максимално работно налягане: 10 bar

Максимална работна температура: 95°

Диаметър: Ф20, Ф25 и Ф32.

Ъгъл: 90°

Цена 0,43 лв.

ППР Коляно нипел на 45 градуса, служи да направи чупка във водопроводната инсталация. Най - често се използва за свързване на ппр тръба с фитинг!

Материал: Полипропилен

Цвят: Сив

Максимално работно налягане: 10 bar

Максимална работна температура: 95°

...
Цена 0,30 лв.

ППР тройник (равностранен) е вид полипропиленова арматура, която е предназначена да свързва полипропиленови тръби с еднакъв размер помежду си. Използва се широко при монтажа на водоснабдителни и отоплителни системи и в промишлени технологични системи. 

Работно налягане: 25 bar

...
Цена 0,40 лв.

ППР тройник редуктивен е свързващ елемент, който е специализиран за стесняване или разширяване на пропускателната способност на полипропиленови тръби и разклоняването му. Той има много широк спектър от приложения: в отоплителни системи, системи за топла и студена вода и в промишлени системи ...

Цена 1,54 лв.

ППР преход е съединител с вътрешна резба, предназначен за лесно свързване на полипропиленови тръби със стоманени тръби в цялостна тръбна система. Вътре в полипропиленовия фитинг се притиска метална облицовка, която се използва за сигурно закрепване на водоснабдителните елементи.

...
Цена 1,86 лв.

ППР преход е съединител с външна резба, предназначен за лесно свързване на полипропиленови тръби със стоманени тръби в цялостна тръбна система. Вътре в полипропиленовия фитинг се притиска метална облицовка, която се използва за сигурно закрепване на водоснабдителните елементи.

Работно ...

Цена 3,06 лв.

ППР преход с външна резба и опашка ( парче ппр тръба ) . С този фитинг можете лесно да съедините с удължената му част директно към друг полипропиленов фитинг.

Работно налягане: 25 bar

Материал: PPR полипропилен

Работна температура: 90 градуса

Цвят: сив

...
Цена 1,64 лв.

ППР коляно с вътрешна резба е висококачествен фитинг с вътрешна резба от полипропилен, предназначен за отопление и водоснабдяване.

Работно налягане: 25 bar

Материал: Полипропилен

Цвят - сив

Цена 1,80 лв.

ППР тройник е съединител с вътрешна резба, предназначен за лесно свързване на полипропиленови тръби със стоманени тръби в цялостна тръбна система. Вътре в полипропиленовия фитинг се притиска метална облицовка, която се използва за сигурно закрепване на водоснабдителните елементи.

...
Цена 2,00 лв.

ППР тройник е съединител с външна резба, предназначен за лесно свързване на полипропиленови тръби със стоманени тръби в цялостна тръбна система. Вътре в полипропиленовия фитинг се притиска метална облицовка, която се използва за сигурно закрепване на водоснабдителните елементи.

...
Цена 0,20 лв.

ППР муфа редуктивна е висококачествен полипропиленов съединител за отопление и водоснабдяване. Използва се да се редуцира от един размер в друг две полипропилен тръби. 

Работно налягане: 25 bar

Материал: PPR полипропилен

Цвят - сив

Цена 0,27 лв.

ППР редукция е висококачествен полипропиленов съединител за отопление и водоснабдяване. Използва се да се редуцира от един размер в друг размер  полипропилен тръба с даден фитинг. 

Работно налягане: 25 bar

Материал: PPR полипропилен

Цвят - сив

Цена 0,56 лв.

ППР коляно редукция е висококачествен полипропиленов съединител за отопление и водоснабдяване. Използва се да се редуцира от един размер в друг две полипропилен тръби. 

Работно налягане: 25 bar

Материал: PPR полипропилен

Цвят - сив

Цена 2,90 лв.

ППР тройник за стена е изграден от висококачествен полипропилен с присъединителна вътрешна месингова резба на 1/2 . Както обинкновениия тройник и с този Т образен фитинг можете да разклоните тръбния път. 

С помощта на два отвора в планката на тройника можете да го прикрепите към стена, ...

Цена 0,18 лв.

ППР тапа с резба е предназначен за затапване на цолови отвори във водопроводна инсталация. Най - често се използва за затапване на ппр универсален комплект за смесители или за други ппр фитинги с вътрешна цолова резба. 

Работно налягане: 25 bar

Материал: PPR полипропилен

...
Цена 0,19 лв.

ППР тапа за служи за затапване на страничните отвори на универсален комплект за смесителна батерия УКБ.

Размер: ф20

Работно налягане : 25 bar

Материал : PPR полипропилен

Цвят : сив

Цена 0,97 лв.

ППР тест тапа дълга с присъединителна външна резба на 1/2, снабден с о - пръстен за по сигурно уплътняване на резбовите присъединение за тестване на водопроводни връзки. 

Предлага се избор от два цвята : син и червен

При поръчка можете да посочите от кой цвят да се изпрати. ...

Цена 0,15 лв.

ППР капа за лепене, служи за запушване на тръбните отвори във водоснабдителна и отоплителна система. Монтажът му е изключително лесен с машинка за лепене на полипропилен. 

Работно налягане: 25 bar 

Материал: PPR полипропилен

Цвят: сив

Цена 7,60 лв.

ППР универсален комплект за смесителна батерия е фитинг от полипропилен, който служи за монтаж на смесителна батерия. Изграден е от два еднакви компонента завършващи с присъединителни вътрешни месингови резби. 

Цена 5,38 лв.

ППР комплект за смесители стенен е фитинг от полипропилен, който служи за монтаж на смесителна батерия. Полипропилен УКБ се състои от непосредствено свързани полипропилен колена за топла и студена вода с присъединителни женски резби на 1/2.

Цена 0,45 лв.

ППР кръстач е изграден от висококачествен полипропилен, който служи за разклоняване на тръбния път във водопроводната или отоплителната инсталация в четири посоки.

Работно налягане: 25 bar

Материал: PPR полипропилен

Цвят: сив

Цена 0,90 лв.

ППР кръстач редуктивен е предназначен за редуциране на тръбния път във водопроводни и отоплителни инсталации.

Предлага се в следните редукционни страни на кръстача : 32x20; 32x25; 40x20 и 40x25.

Работно налягане: 25 bar

Работна температура: 90 градуса

Материал : ...

Цена 3,00 лв.

ППР холендър за водомер е изграден от три части : ппр тръбичка с диаметър ф25, месингова холендрова гайка на 1 цол, с който лесно можете да свържете 4м2 водомер и каучуково уплътнение за плътно уплътняване без течове.

Посочената цена в за 1 брой холендър!

Цена 4,42 лв.

ППР муфа с холендрова гайка, служи за свързване на полипропиленви тръби към фитинги с външна присъединителна резба. Изграден от висококачествен полипропилен с подвижна месингова гайка и уплътнител от силикон за свързване на водопроводни и отоплителни инсталации. 

Работно налягане: 25 ...

Цена 3,84 лв.

ППР колено с холендрова гайки е предназначен за свързване на полипропиленови тръби към фитинги с външни присъединителни резби.

Изграден от висококачествен полипропилен с подвижна месингова гайка и уплътнител от силикон за свързване на водопроводни и отоплителни инсталации. 

...
Цена 4,37 лв.

ППР холендър с метална вътрешна резба за изграждане на водопроводни и отоплителни системи. Тази холендрова връзка е разглобяема, която улеснява още повече в даден момент ако трябва да се промени изградената инсталация.

Работно налягане : 25 bar

Материал : PPR полипропилен

...
Цена 4,60 лв.

ППР холендър с метална външна резба за изграждане на водопроводни и отоплителни системи. Тази холендрова връзка е разглобяема, която улеснява още повече в даден момент ако трябва да се промени изградената инсталация.

Работно налягане : 25 bar

Материал : PPR полипропилен

...
Цена 7,76 лв.

ППР холендър с метална гайка е предназначен за свързване на две полипропиленови тръби с еднакъв диаметър. С тази връзка лесно и бързо можете да променяте тръбния път, когато се налага да направите промени в монтажа. 

Цена 2,20 лв.

ППР холендър е предназначен за свързване на две полипропиленови тръби с еднакъв диаметър. С тази връзка лесно и бързо можете да променяте тръбния път, когато се налага да направите промени в монтажа. 

Цена 28,48 лв.

ППР УКБ за гипсокартон Ф20 x 1/2 е най - лесното решение, когато трябва да инсталирате смесител в гипсокартон. 

Универсалният комплект за батерия е с планки, които се захващат стабилно към гипскартоновите плоскости.