Многослойни тръби и фитинги

Многослойни тръби с и без изолация. Използват се за водопровод, отопление, климатизация. В категорията ще намерите и тръби за подово отопление. Марките тръби които предлагаме са APE, SESTA, HERZ ,  и по-ниският клас PIPEX. Многослойната тръба е много добро решение пред много видове тръби. Получавате я на рула от 50 до 200 метра. Което способства за полагане на цяла тръба без да се налага да монтирате муфи. Животът на този тип тръби е над 50 години при правилна експлоатация. Тръбата издържа на 95 градуса за 10мин. при налягане 10 бара. Няма значение фитингите за присъединяване на коя марка са всички тръби са в стандарт с фитингите.

Многослойни тръби и фитинги

Активни филтри

Цена 2,03 лв.

Многослойната тръба с алуминиева вложка. Тръбата е трислойна и издържа на температура от 95С до налягане 10 бара. Тръбата е произведена в Италия. Предлаганите дължинaта на ролка е 100 метра, цената е за един метър.

Цена 12,00 лв.

Неразглобяем редуктивен тройник за многослойна тръба изработен от бронзова сплав с никелирано покритие.Адаптора е не разглобяем, което означава, че мущука не излиза от гнездото си.

Цена 6,48 лв.

Тройник тяло с хромирано покритие намира приложение за свързване на многослойни тръби в отоплителни инсталации.Присъединяване 24*19 х 24*19 х 24*19 с възможност да се постави адаптори за многослойни тръби с различен диаметър на тръбата.

Цена 5,90 лв.

Прес връзка ъглова с мъжка резба за многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с мъжката резба ще присъедините съответния фитинг с вътрешна резба.

Цена 10,01 лв.

Прес тройник с външна резба за многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с мъжката резба ще присъедините съответния фитинг с вътрешна резба.

Цена 4,43 лв.

Прес преход с вътрешна резба за многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с женската резба ще присъедините съответния фитинг с външна резба.

Цена 6,33 лв.

Прес коляно с вътрешна резба за многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с вътрешната резба ще присъедините съответния фитинг с външна резба.

Цена 12,46 лв.

Прес тройник с вътрешна резба за  многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с женската резба ще присъедините съответния фитинг с външна резба.

Цена 6,98 лв.

Прес съединител за многослойна тръба с алуминиева вложка.Качествен продукт за създаване на постоянна връзка в отоплителна или водопроводна инсталация.Избор от размери за тръба ф16 и ф20.

Цена 6,90 лв.

Прес коляно за многослойна тръба с алуминиева вложка.Качествен продукт за създаване на постоянна връзка в отоплителна или водопроводна инсталация.Избор от размери за тръба ф16 и ф20.

Цена 9,50 лв.

Връзка тройник за многослойна тръба с алуминиева вложка.Качествен продукт за създаване на постоянна връзка в отоплителна или водопроводна инсталация.Избор от размери за тръба ф16 и ф20.

Цена 10,56 лв.

Прес тройник редукция за многослойна тръба с алуминиева вложка.Качествен продукт за създаване на постоянна връзка в отоплителна или водопроводна инсталация.С редукционния тройник лесно ще разпределите преминаването от тръба ф16 на ф20 или обратното.

Цена 4,33 лв.

Прес преход с външна резба за многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с външната резба ще присъедините съответния фитинг с вътрешна резба.