Сортирай по

избери размер

избери размер

Избери размер

Избери размер

Връзки

Връзки

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

Многослойни тръби и фитинги

Многослойни тръби с и без изолация. Използват се за водопровод, отопление, климатизация. В категорията ще намерите и тръби за подово отопление. Марките тръби които предлагаме са APE, SESTA, HERZ ,  и по-ниският клас PIPEX. Многослойната тръба е много добро решение пред много видове тръби. Получавате я на рула от 50 до 200 метра. Което способства за полагане на цяла тръба без да се налага да монтирате муфи. Животът на този тип тръби е над 50 години при правилна експлоатация. Тръбата издържа на 95 градуса за 10мин. при налягане 10 бара. Няма значение фитингите за присъединяване на коя марка са всички тръби са в стандарт с фитингите.

Многослойни тръби и фитинги

Налични 58 продукта.

Показани са 1-39 от общо 58 артикул(а)

Активни филтри

Цена 2,90 лв.

Полипропиленов преход с опашка и адаптор на Ф16. С този фитинг можете да свържете многослойна тръба с алуминиева вложка на Ф16, с удължената му страна е предназначена за съеднияване на полипропиленов фитинг с диаметър 20мм.

Цена 3,71 лв.

Пластмасов подсилен калибратор с острилка Черен подходящ за многослойни тръби с диаметър на Ф20, Ф25 и Ф32. Използва се за оформяне на краищата на многолслойни тръби, предназначени за свръзки с компресионен фитинг. Посочената цена е за бройка!

Цена 5,63 лв.

Пластмасов подсилен калибратор с острилка Черен подходящ за многослойни тръби с диаметър на Ф16, Ф18 и Ф20. Използва се за оформяне на краищата на многолслойни тръби, предназначени за свръзки с компресионен фитинг. Посочената цена е за бройка!

Цена 2,45 лв.

Пластмасова универсална двойна розетка хром със зъбчета намира приложение за скриване на пукнатини или дупки в стената. Най-често се използва във отоплителната система за многослойни тръби с алуминиева вложка. Розетката покрива 60мм отвор!Подходяща за тръби с диаметър на Ф16, Ф18, и ...

Цена 1,20 лв.

Пластмасова универсална двойна розетка бяла със зъбчета намира приложение за скриване на пукнатини или дупки в стената. Най-често се използва във отоплителната система за многослойни тръби с алуминиева вложка. Розетката покрива 60мм отвор!Подходяща за тръби с диаметър на Ф16, Ф18, и ...

Цена 0,52 лв.

Пластмасова универсална декоративна розетка бяла със зъбчета намира приложение за скриване на пукнатини или дупки в стената. Най-често се използва във отоплителната система за многослойни тръби с алуминиева вложка. Розетката покрива 60мм отвор!Подходяща за тръби с диаметър на Ф16, Ф18, и ...

Цена 1,84 лв.

Пластмасова универсална декоративна розетка хром със зъбчета намира приложение за скриване на пукнатини или дупки в стената. Най-често се използва във отоплителната система за многослойни тръби с алуминиева вложка. Розетката покрива 60мм отвор!Подходяща за тръби с диаметър на Ф16, Ф18, и ...

Цена 0,52 лв.

Пластмасова декоративна розетка със зъбчета намира приложение за скриване на пукнатини или дупки в стената. Най-често се използва във отоплителната система за многослойни тръби с алуминиева вложка. Предлага се розетка в два размера за тръби с диаметър 16мм и 20мм. Розетката покрива 60мм ...

Цена 2,45 лв.

Неръждаема розетка за ексцентрик 3/4 дълбока . Декоративно решение за  смесители и ексцентрик. Вътрешен диаметър на розетка е 25мм, подходящ за закриване на отвори с диаметър 70мм и дълбочина 30мм. Обявената цена е за бройка!!!

Цена 0,80 лв.

Неръждаема розетка за ексцентрик 3/4. Декоративно решение за  смесители и ексцентрик. Вътрешен диаметър на розетка е 25мм, подходящ за закриване на отвори с диаметър 60мм и дълбочина 15мм. Обявената цена е за бройка!!!

Цена 0,59 лв.

Неръждаема розетка без зъбчета на 1/2 плоска се използва за скриване на отвори или пукнатини в стената. Декоративно решение за отоплителни тръби, водопроводни тръби, изводи за водопроводни тръби, смесители и други. Вътрешен диаметър на розетка е 20мм, подходящ за закриване на отвори с ...

Цена 0,59 лв.

Неръждаема розетка без зъбчета на 1/2 се използва за скриване на отвори или пукнатини в стената. Декоративно решение за отоплителни тръби, водопроводни тръби, изводи за водопроводни тръби, смесители и други. Вътрешен диаметър на розетка е 20мм, подходящ за закриване на отвори с диаметър 60мм. ...

Цена 0,59 лв.

Неръждаема розетка със зъбчета на 1/2 се използва за скриване на отвори или пукнатини в стената. Декоративно решение за отоплителни тръби, водопроводни тръби, изводи за водопроводни тръби, смесители и други. Вътрешен диаметър на розетка е 20мм, подходящ за закриване на отвори с диаметър 55мм. ...

Цена 3,75 лв.

С помощта на този инструмент можете лесно да направите чупки в отоплителната инсталация.Пружината е с ушучки от двата края, които за целта се използват при издърпване на пружината.

Цена 4,33 лв.

Прес преход с външна резба за многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с външната резба ще присъедините съответния фитинг с вътрешна резба.

Цена 10,56 лв.

Прес тройник редукция за многослойна тръба с алуминиева вложка.Качествен продукт за създаване на постоянна връзка в отоплителна или водопроводна инсталация.С редукционния тройник лесно ще разпределите преминаването от тръба ф16 на ф20 или обратното.

Цена 9,50 лв.

Връзка тройник за многослойна тръба с алуминиева вложка.Качествен продукт за създаване на постоянна връзка в отоплителна или водопроводна инсталация.Избор от размери за тръба ф16 и ф20.

Цена 6,90 лв.

Прес коляно за многослойна тръба с алуминиева вложка.Качествен продукт за създаване на постоянна връзка в отоплителна или водопроводна инсталация.Избор от размери за тръба ф16 и ф20.

Цена 6,98 лв.

Прес съединител за многослойна тръба с алуминиева вложка.Качествен продукт за създаване на постоянна връзка в отоплителна или водопроводна инсталация.Избор от размери за тръба ф16 и ф20.

Цена 12,46 лв.

Прес тройник с вътрешна резба за  многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с женската резба ще присъедините съответния фитинг с външна резба.

Цена 7,15 лв.

Прес коляно с вътрешна резба за многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с вътрешната резба ще присъедините съответния фитинг с външна резба.

Цена 4,43 лв.

Прес преход с вътрешна резба за многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с женската резба ще присъедините съответния фитинг с външна резба.

Цена 10,01 лв.

Прес тройник с външна резба за многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с мъжката резба ще присъедините съответния фитинг с вътрешна резба.

Цена 5,90 лв.

Прес връзка ъглова с мъжка резба за многослойна тръба с алуминиева вложка е перфектно решение за създаване на постоянна и надеждна връзка в отоплителната инсталация.С прес машина ще свържете адаптора към тръбата, а с мъжката резба ще присъедините съответния фитинг с вътрешна резба.

Цена 6,48 лв.

Тройник тяло с хромирано покритие намира приложение за свързване на многослойни тръби в отоплителни инсталации.Присъединяване 24*19 х 24*19 х 24*19 с възможност да се постави адаптори за многослойни тръби с различен диаметър на тръбата.