Сортирай по

избери размер

избери размер

Профилни колектори

Профилните разпределителни колектори може да ги разглеждаме като един от важните компоненти при изграждането на системи с желателна точност на хидравличните съпротивления. Те се монтират на главен щранг в отоплителната или ВиК мрежата. Служи да може да подавате топлоносителя или водата до всеки консуматор по отделно. В нашият сайт ще намерите колектори от следните видове: бронзови профилни колектори 3/4",1" и 11/4" с отвори за тръбата 1/2", Щамповани профилни колектори с присъединяване 24*19 и размери 3/4" и 1", Профилни колектори с адаптори или дебитомери подходящи за подово отопление. Предлагаме Ви наистина голяма гама на разумни цени, като при по-големи поръчки правим абонаментни карти с отстъпки.  

Профилни колектори

Налични 16 продукта.

Показани са 1-16 от общо 16 артикул(а)

Активни филтри

Цена 30,30 лв.

Щампован колектор с вентили на 1" и изводи за адаптор на 24x19 правилно ще разпределят притока на топлина във Вашите радиатори.Имате избор от три вида разпределителни извода на два, три и четири.

Цена 85,82 лв.

Профилен колектор за ел. задвижка на 1"е незаменима част за качествено изпълнение на подово отопление.Размера на манифолта е 1" с женски резби за свързване от двата края, а всеки извод за присъединяване към многослойна тръба е със стандартен размер за адаптор 24x19.

Цена 105,48 лв.

Профилен колектор с дебитомер на 1" е незаменима част за качествено изпълнение на подово отопление.Размера на манифолта е 1" с женски присъединителни резби от двата края и със стандартни изводи за адаптори на 24*19.

Цена 4,60 лв.

Колекторна тапа изработен изцяло от месинг служи да затапва свободните изводи на профилен колектор в отоплителната инсталация. Резбата на тапата е мъжка с размери на 3/4", 1" и 1 1/4".

Цена 3,75 лв.

Колекторна редукция от месинг служи като редуктивен преход от профилен колектор за свързване на автоматичен обезвъздушител или сферичен кран в централното отопление в системата. Изключително компактен фитинг на отоплението с женски изводи на 1/2 за обезвъздушител и два размера с мъжка резба ...

Цена 11,95 лв.

Колекторен накрайник от месинг е краен елемент разпределителния колектор в отоплителната инсталация.Този вид редукционен тройник е изграден от три извода с възможност за избор от различни размери.

Цена 8,80 лв.

Профилен колектор Ф40 от полипропилен с вградени вентили на Ф20 за регулиране на всички потоци в изградената отоплителна система. ППР колектор с вентили е в комплект с ппр обезвъздушител, който служи и като тапа. Предлага се избор от 2 отвора; 3 отвора; 4 отвора и 5 отвора. Колекторите от ппр ...

Цена 30,50 лв.

ППР Колектор входове Ф40 и вградени вентили и преходи с адапатор на Ф16. Този профилен колектор намира приложение при изграждане на отоплителни системи, където се използва многослойна тръба с алуминиева вложка на Ф16. Профилният колектор е в комплект с закрепваща стойка и крепежи и ...

Цена 83,27 лв.

Пропилен гликол за отоплителни и слънчеви инсталации- туба от 11 литра, който е нетоксичен за човешкото здраве. Можете да разреждате с дейонизирана или омекотена вода.

Антифризна способност до -44 ° С

Без мирис 

Без вкус

Посочената цена е за 11 литра!

В ...