Сортирай по

избери размер

избери размер

Избери размер

Избери размер

Дължина

Дължина

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

избери размер

Полиетилен тръби и фитинги

 Голямо разнообразие от диаметри за полиетилен тръби и фитинги за тях. Използват се основно във водоснабдяването и за поливни системи. Полиетилен тръби са масово предпочитани поради лесно и бързо монтиране, както и възможността за бързо и лесно ремонтиране при аварии. Основното на тези тръби е тяхната издържливост на високо налягане, високи температурни разлики, издържливи на минусови градуси,изключителни гъвкави и еластични при полагане, не корозират, не се пукат и други много предимства.

Полиетилен тръби и фитинги

Налични 47 продукта.

Показани са 1-39 от общо 47 артикул(а)

Активни филтри

Цена 4,87 лв.

Месингов възвратен вентил с хромирано покритие и метален диск , намира приложение във водоснабдителни системи.Работата на вентил е да предотврати смесването на водата и да не дава възможност да попадне вода обратно във водоснабдителната система.

Цена 42,00 лв.

Ключ поплоавък с електромеханично оборудване, което позволява стартиране и спиране на помпи, клапани и др. при предварително фиксирано ниво. Микропревключвателя в поплавъка включва и изключва помпата в зависимост от нивото на течността.

Цена 34,50 лв.

Ключ поплоавък с електромеханично оборудване, което позволява стартиране и спиране на помпи, клапани и др. при предварително фиксирано ниво. Микропревключвателя в поплавъка включва и изключва помпата в зависимост от нивото на течността.

Цена 1,46 лв.

PVC Щууцер с пластмасова гайка служи за свързване към маркуч.Щуцерите са външна резба с подвижен пръстен/гайка, изработени от PA66 полимер - по леки, но с много добри механични и термични характеристики.

Цена 2,97 лв.

PVC Щууцер с пластмасова гайка служи за свързване към маркуч.Щуцерите са вътрешна резба с подвижен пръстен/гайка, изработени от PA66 полимер - по леки, но с много добри механични и термични характеристики.

Цена 13,85 лв.

Месингов смукател с решетка и клапан, представлява  възвратен вентил  предназначен за водоеми, от които се засмуква вода с помпа. Намира приложение в сондажни инсталации, неговата основна дейност е да не връща вода като в същото време месинговата му решетка предпазва за попадане на твърди ...

Цена 3,83 лв.

Смукателен маркуч изработен от здрава и устойчива на атмосферни влияния пластмаса. Подсилен със спираловидна пластмаса, която допълнително увеличава издръжливостта и предпазва маркуча от пропадане. Този тип маркуч може успешно да се използва при смукателни помпи с присъединителен размер на 1" ...

Цена 2,45 лв.

Неръждаема решетка за смукател. Предлага се на цолови размери на 1/2; 3/4; 1"; 1 1/4; 1 1/2 и 2. Присъединяването на неръждаема решетка се осъщетвява с полимерова външна резба към смукателят.

Цена 6,03 лв.

Възвратен вентил с неръждаема решетка и пластмасов диск предназначен за монтаж във вертикално и хоризонтално положение. Намира приложение в сондажни инсталации, неговата основна дейност е да не връща вода като в същото време неръждаема решетка предпазва за попадане на твърди частици.

...
Цена 0,82 лв.

Полипропиленов вътрешно редуктивен нипел служи за свързване редуциране от един размер в друг. Понякога се използва и за свързване с метални резби след като са добре уплътнени с тефлонова лента. Предлага се в следните редуциращи размери : 3/4x1/2; 1x1/2; 1x3/4; 1 1/4x1/2; 1 1/4x3/4.

Цена 1,26 лв.

Полипропиленов тройник с външни резби служи за разклоняване и свързване към вътрешни резби. Понякога се използва и за свързване с метални резби след като са добре уплътнени с тефлонова лента. Предлага се в следните размери: 3/4; 1; 1 1/4;  1 1/2 и 2".

Цена 2,16 лв.

Полипропиленов тройник с вътрешна резба служи за разклоняване и свързване към външни резби. Понякога се използва и за свързване с метални резби след като са добре уплътнени с тефлонова лента. Предлага се в следните размери: 1/2; 3/4; 1; 1 1/4;  1 1/2.

Цена 0,91 лв.

Полипропиленово коляно с външни резби служи за свързване към вътрешна резби под прав ъгъл. Понякога се използва и за свързване с метални резби след като са добре уплътнени с тефлонова лента. Предлага се в един размер на 1цол!

Цена 1,75 лв.

Полипропиленово коляно с вътрешна резба служи за свързване към външни резби под прав ъгъл. Понякога се използва и за свързване с метални резби след като са добре уплътнени с тефлонова лента. Предлага се в следните размери: 1/2; 3/4; 1 1/4;  1 1/2.

Цена 0,48 лв.

Полипропиленов нипел намалител с резба служи за редуциране на полиетиленови фитинги с  вътрешни резби. Понякога се използва и за свързване с метални резби след като са добре уплътнени с тефлонова лента. Предлага се в следните редуктивни размер: 3/4x1/2; 1x1/2; 1x3/4; 1 1/4x3/4; 1 1/4x1; 1 ...

Цена 0,41 лв.

Полипропиленов нипел с резба служи за свързване на полиетиленови вътрешни резби. Понякога се използва и за свързване с метални резби след като са добре уплътнени с тефлонова лента. Предлага се в следните размери: 1/2; 3/4; 1"; 1 1/4;  1 1/2.

Цена 0,72 лв.

Полипропиленова муфа с вътрешни резби служи като преход за редуциране на един размер в друг по - малък. Предлага се в следните редуциращуи размери :

3/4x1/2; 1x1/2; 1x3/4; 1 1/4x3/4; 1 1/4x1 и 1 1/2x1.

Цена 0,61 лв.

Полипропиленова муфа с вътрешна резба с размери 1/2; 3/4; 1"; 1 1/4; и 1 1/2. Цоловата резба е предназначена за свързване на ПЕ фитинги или фитнги с външна  метална резба!

Цена 0,21 лв.

Поцинкована скоба за водно съединяване служи да затегне здраво водопроводни тръби, маркучи или друг вид където се налага затягане.Стягането на скобата към маркуча става с помощта на винт.Предлага се в различни размери за тръби или маркучи.

Цена 0,31 лв.

Неръждаема скоба за водно съединяване служи да затегне здраво водопроводни тръби, маркучи или друг вид където се налага затягане.Стягането на скобата към маркуча става с помощта на винт.Предлага се в различни размери за тръби или маркучи.

Цена 1,43 лв.

Водовземна скоба от висококачетвен полиетилен намира приложение в изграждането на външни водопроводни системи - капково напояване, басейни и други.Предлагаме голям избор от размери!

Цена 7,75 лв.

Сферични кранове с женска резба от висококачетвен полиетилен намира приложение в изграждането на външни водопроводни системи - капково напояване, басейни и други.Предлагаме голям избор от цолови резби с различен диаметър за присъединяване към тръба.

Цена 7,75 лв.

Сферични кранове с мъжка резба от висококачетвен полиетилен намира приложение в изграждането на външни водопроводни системи - капково напояване, басейни и други.Предлагаме голям избор от цолови резби с различен диаметър за присъединяване към тръба.

Цена 7,05 лв.

Сферични кранове от висококачетвен полиетилен намира приложение в изграждането на външни водопроводни системи - капково напояване, басейни и други.Предлагаме голям избор от размери от ф20 до ф63.

Цена 4,85 лв.

Пе редуктивен тройник от висококачетвен полиетилен намира приложение в изграждането на външни водопроводни системи - капково напояване, басейни и други.Предлагаме голям избор от редуктивни  размери!

Цена 3,47 лв.

ПЕ намалител от висококачетвен полиетилен намира приложение в изграждането на външни водопроводни системи - капково напояване, басейни и други.Предлагаме голям избор от редуктивни размери.

Цена 2,36 лв.

ПЕ муфа от висококачетвен полиетилен намира приложение в изграждането на външни водопроводни системи - капково напояване, басейни и други..Предлагаме голям избор от размери от ф20 до ф110.

Цена 1,90 лв.

Тапи от висококачетвен полиетилен намира приложение в изграждането на външни водопроводни системи - капково напояване, басейни и други.Предлагаме голям избор от размери от ф20 до ф110.

Цена 3,35 лв.

Тройник с женска резба от висококачетвен полиетилен намира приложение в изграждането на външни водопроводни системи - капково напояване, басейни и други.Предлагаме голям избор от цолови резби с различен диаметър за присъединяване към тръби.