Сортирай по

Категории

Категории

Мощност

Мощност

Бойлери електрически

Електрически бойлер с нагревател за стена. Литражите са от 50 до 150 литра. Предлагаме вертикални и хоризонтални. Производител Елдом инвест Варна

Бойлери електрически

Налични 18 продукта.

Показани са 1-18 от общо 18 артикул(а)

Активни филтри

Цена 135,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом с метална батерия и номинална мощност 3.5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 265,00 лв.

Енергоспестяващи електрически бойлери за стена на ЕЛДОМИНВЕСТЩе намерите различни литражи започващи от 30 до 200литра от падащото меню.Електрическите бойлери са емайлирани предназначени за вертикален монтаж и с опция ...

Цена 145,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия с керамична глава и номинална мощност 3.5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 145,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия със затварящи механизми и номинална мощност 5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 309,00 лв.

Електрически бойлер за стена модел ЕВРИКА със сухи два нагревателя на ЕЛДОМИНВЕСТ . От този модел бойлер се предлага само в два литража 50л и 80литра.Идеалното решение за варовити и меки води.

Цена 155,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия с керамична глава и номинална мощност 5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 169,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия със затварящи механизми и номинална мощност 6.5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 169,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом батерия с керамична глава и номинална мощност 6.5Kw предназначен за монтаж в кухненски помещения.Напълно окомплектован за монтаж. Не се налага да закупувате допълнителна смесителна батерия или шлангове.

Цена 109,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом модел В4 за кухня с опция възможност за регулиране на силата на водната струя. Уредът се предлага напълно окомплектован и не се налага закупуване на допълнителни аксесоари или елементи за монтаж.

Цена 319,00 лв.

Енергоспестяващи електрически бойлери,  емайлиран за хоризонтален монтаж на ЕЛДОМИНВЕСТ . От този модел се предлага избор от изводи - леви или десни както и литраж от 50л и 80литра.

Цена 125,00 лв.

Проточен бойлер на Елдом модел В7 за кухня с опция възможност за регулиране на силата на водната струя. Уредът се предлага напълно окомплектован и не се налага закупуване на допълнителни аксесоари или елементи за монтаж.

Цена 179,00 лв.

Проточен бойлер за комбиниран монтаж на Елдом с функционален душ с конзола. Уредът се предлага напълно окомплектован и не се налага закупуване на допълнителни аксесоари или елементи за монтаж.