Радиаторни кранове

Радиаторни кранове за панелни и алуминиеви в различни разновидности. Радиаторните кранове са два основни вида: прав кран и ъглов кран. Предлагаме и радиаторен вентил с терморегулеруема глава за настройка на температурата в помещението. Може да ги комбинирате с различни адаптори за тръби като избирате диаметър и материал на тръбата. Ако крана ще се монтира в помещения с деца използвайте секретният ни кран за радиатор

Радиаторни кранове

Активни филтри

Цена 15,55 лв.

Радиаторен кран прав секретен с комплект адаптор Fornara за многослойна тръба с размер на ф16.Кранът се управлява ръчно за спиране на водния поток в отоплителната инсталация.

Цена 18,30 лв.

Терморегулатор Fornara с течен агент и 5 степени за регулиране на топлния поток в отоплителното тяло.Произведен в Италия и е подходящ за монтаж на всички видове радиаторни кранове за терморегулатор.

Цена 4,30 лв.

Адаптор за многослойна тръба с алуминиева вложка на ф16, ф18 и ф20.Перфектно приляга на всеки преход или фитинг с прсъединителен размер 24*19.Лесна смяна при нужда и силиконовите пръстени са високотемпературни.

Цена 20,05 лв.

Радиаторен кран прав Luxor за термоглава и за адаптор с присъединителна резба 24x19.Топлинният поток в отоплителното тяло може да се регулира с помощта на монтирания терморегулатор.

Цена 29,03 лв.

Кран радиаторен аксиален за терморегулатор Luxor и за адаптор с присъединителен размер 24*19.Кранът се монтира по хоризонтала на радиатора както и терморегулатора, с който ще регулирате топлинния поток на радиатора.

Цена 6,20 лв.

Радиаторен холендър прав матиран никел, изработен от висококачествен месинг с хромирано покритие с размери на 1/2, 3/4 и 1цол.

Най - често се използва за изграждане на отоплителни и водопроводни щрангове, както и за свързване към радиатори.

Цена 7,34 лв.

Радиаторен холендър ъглов матиран никел, изработен от висококачествен месинг с хромирано покритие с размери на 1/2, 3/4 и 1цол.

Най - често се използва за изграждане на отоплителни и водопроводни щрангове, както и за свързване към радиатори.

Цена 14,43 лв.

Радиаторен кран ъглов секретен с комплект адаптор Fornara за многослойна тръба с размер на ф16.Кранът се управлява ръчно за спиране на водния поток в отоплителната инсталация.

Цена 20,75 лв.

Радиаторен кран ъглов Luxor за термоглава и за адаптор с присъединителна резба 24x19.Топлинният поток в отоплителното тяло може да се регулира с помощта на монтирания терморегулатор.

Цена 35,50 лв.

Терморегулатор със сензор за дистанционно управление

Максимално работно налягане - 10 бара

Максимално диференциално налягане - 1 бар

Максимална работна температура: 120 °C

Мин. температура на регулиране: 6 °C

Макс. температура на регулиране: 28 °C

...
Цена 68,70 лв.

Трипътен зонов вентил за терморегулатор

Подходящ за отопление, климатизация, хидравлични системи и др.

Присъединителен размер - 1 цол

Производитерл - CARLO POLETTI (ИТАЛИЯ)

Цена 5,44 лв.

Съединение за пластмасова тръба с алуминиева вложка на HERZ служат за свръзка на тръба с фитинг.Комплектът включва уплътняващ пръстен, съединяваща гайка с конус и наставка за тръба Ф16 и Ф20.