Сортирай по

Структура

Структура

избери размер

избери размер

Радиаторни кранове

Кранове за радиатор в различни разновидности. Радиаторните кранове са два основни вида: прав кран и ъглов кран. Предлагаме и радиаторен вентил с терморегулеруема глава за настройка на температурата в помещението. Може да ги комбинирате с различни адаптори за тръби като избирате диаметър и материал на тръбата. Ако крана ще се монтира в помещения с деца използвайте секретният ни кран за радиатор

Радиаторни кранове

Налични 14 продукта.

Показани са 1-14 от общо 14 артикул(а)

Активни филтри

Цена 15,55 лв.

Радиаторен кран прав или ъглов секретен с комплект адаптор за многослойна тръба с размер на ф16.Кранът се управлява ръчно за спиране на водния поток в отоплителната инсталация.

Цена 18,32 лв.

Терморегулатор с течен агент и 5 степени за регулиране на топлния поток в отоплителното тяло.Произведен в Италия и е подходящ за монтаж на всички видове радиаторни кранове за терморегулатор.

Цена 3,38 лв.

Адаптор за многослойна тръба с алуминиева вложка на ф16, ф18 и ф20.Перфектно приляга на всеки преход или фитинг с прсъединителен размер 24*19.Лесна смяна при нужда и силиконовите пръстени са високотемпературни.

Цена 20,04 лв.

Радиаторен кран прав или ъглов за термоглава и за адаптор с присъединителна резба 24*19.Топлинният поток в отоплителното тяло може да се регулира с помощта на монтирания терморегулатор.

Цена 29,03 лв.

Кран радиаторен аксиален за терморегулатор и за адаптор с присъединителен размер 24*19.Кранът се монтира по хоризонтала на радиатора както и терморегулатора, с който ще регулирате топлинния поток на радиатора.