Подреди по марка DEVOREX

Деворекс ЕАД е бързоразвиваща се, международна компания, която създава иновативни, функционални и екологични продукти. Основните принципи за успех на фирмата са:

Създаване и реализация на висококачествена продукция

Високо ниво на клиентска удовлетвореност

Постоянна оптимизация на производствените процеси

Висока производителност на труда

Грижа за околната среда

Продуктите с търговска марка Деворекс е резултат от значителни инвестиции и технически познания. Производственият процес е завършен цикъл, кoeто значително подобрява управлението на всяка производствена операция и позволява внимателно проследяване на качеството на входящите суровини и готовата продукция. Този напълно автоматизиран процес гарантира, че всички клиенти на  Деворекс ЕАД получават качествени продукти с отлични технически характеристики и навременна доставка.

Сертификацията на фирмената политика по качеството е извършена от TUV Rheinland Cert GmbH през 2008 година в съответсвие със стандарта ISO 9001:2008. През 2010 и 2014 година фирмената политика по качеството е пресертифицирана като потвърждение за постигнатитe и поддържани високи стандарти. 

Активни филтри

Цена 141,32 лв.

Улуци за гараж комплект B125 3мл, 2 капака и вертикален изпускател Ø100/110 включени. 

Приложение :

– пешеходни пътеки;

- пешеходни зони и други подобни зони;

– зони за паркиране на автомобили или многоетажни паркинги;

Комплект улуци 3броя канали x 1m ...

Цена 16,88 лв.

Комплект тапа 130/90 и дренаж Ф100/Ф110 Devorex, представляват крайна капачка и страничен дренаж за дренажен канал 130/90.

Материал: Пластмаса

Тип дренаж: Линеен

Диаметър на дренажа: 100 / 110 мм

Височина на коритото: 90 мм

...