Подреди по марка BESTANK

През годините Bestank е носител на множество награди в индустрията. Благодарим на всеки един от нашите клиенти, че ни подкрепят, и признаваме, че не бихме могли да постигнем нищо без тях.

От самото си създаване Bestank се фокусира върху мисията си да предоставя продукти и услуги за строителство и подобряване на дома от световна класа навсякъде във Филипините. Основавайки се на основните си принципи на ЧИСТОТА, КАЧЕСТВО И ДОВЕРИЕ, Bestank се стреми да предостави на всеки филипинец най-добрите продукти за домовете си.

От основните си продукти на резервоари за съхранение на вода, Bestank се разшири, за да включи водни системи, принадлежности и аксесоари за баня и кухня, продукти за дома и начина на живот и иновативни продукти за жилищни, търговски и промишлени приложения.

Активни филтри

Цена 83,50 лв.

Разширителен съд за солари с EPDM мембрана е проектиран да издържа на високи температури. Намира приложение и в отоплителни системи, които работят от затворен тип. Предназначен е да предпазва инсталацията от високо налягане или изхвърляне на вода.

Монтаж: вертикален

Съдовете са ...