Подреди по марка SMA

Инвертори SMA Германия. Изградете ФЕЦ с най-надежните продукти в този бранш.

Като водещ световен специалист в технологиите за фотоволтаични системи, SMA поставя стандартите днес за децентрализирано, цифрово и възобновяемо енергийно снабдяване на утрешния ден. Повече от 3000 служители на SMA в 18 страни са се посветили на тази задача. Нашите иновативни решения за всеки тип фотоволтаично приложение предлагат на хората и компаниите по целия свят по-голяма независимост при задоволяване на техните енергийни нужди. В сътрудничество с нашите партньори и клиенти, ние помагаме на хората да преминат към самодостатъчно, децентрализирано и възобновяемо енергийно снабдяване.

Активни филтри

Цена 13030,00 лв.

Соларен инвертор SMA SUNNY TRIPOWER CORE1 STP50-US-41 50KW:

Мощност: 50 000 W

Фази: 3

Максимална PV мощност: 75 000 W

Инверторът SMA Sunny Tripower CORE1 STP50-US-41 50kW се предлага с 10-годишна гаранция от производителя като стандарт.

Цена 927,00 лв.

Мощното решение за измерване за интелигентно управление на енергията в рамките на SMA Smart Home: SMA Energy Meter приема фазово точни и балансирани електрически измерени стойности като захранващ и закупен електромер в мрежата и предава тези стойности чрез Speedwire. 

Цена 167,73 лв.

SMA предлага модули за устройство за защита от пренапрежение (SPD) за AC и DC връзки на инвертора в нива на защита тип 2 или тип 1+2, за да предпази инвертора от внезапни пренапрежения и пикове на напрежението, причинени от мълния или събития на превключване на мрежата. 

Посочената ...

Регулярна цена 2233,62 лв. Цена 2121,939 лв.

Мрежови инвертор SMA Sunny Boy 3 KW със своето ниско тегло може да бъде инсталиран бързо и по икономичен начин. Той може да бъде пуснат в експлоатация бързо чрез интегриран уеб интерфейс с помощта на смартфон или таблет. Инвертора е монофазен с мощност 6 КВт. мрежови.

Възможна ...