ППР тапа с резба

Артикул номер: Тапа с резба R

0,18 лв.

ППР тапа с резба е предназначен за затапване на цолови отвори във водопроводна инсталация. Най - често се използва за затапване на ппр универсален комплект за смесители или за други ппр фитинги с вътрешна цолова резба. 

Работно налягане: 25 bar

Материал: PPR полипропилен

Цвят - сив

избери размер
Количество

Купи с един клик /Бърза поръчка/

ППР тапа с резба е приложимо използван за затапване на фитинг с резбови вътрешен отвор.

Полипропиленова тапа е с къса цолова резба, с която можете временно или постоянно да затапите цолови отвори при изграждане на водопроводна инсталация. 

Не е необходимо да използвате машина за запояване.

ППР тапа с резба е подходящ за използване в тръбопроводни разпределителни системи на жилищни, административни и промишлени сгради за транспортиране на питейна. 

Предимства на ппр тапите с външна резба :

Ниска загуба на топлина, леко тегло, достъпна цена, налягане издържат до 25 бара са всички отличителни черти на нашите фитинги.

При производството на фитинги е използван полипропилен, екологичен и висококачествен материал, който отговаря на стандартите.

Материалът има ниска химическа реактивност, корозия, ръжда, варовикови отлагания не се образуват върху него.

С висококачествена производствена технология, нашите фитинги имат добра здравина и високи технически характеристики.

При правилно съхранение монтажът запазва първоначалната си форма, здравина, температура и химични свойства за дълго време.

Тапите с резба от полипропилен надеждно фиксират тръбопроводните участъци един към друг, осигурявайки стабилност и дълготрайност на връзките.

10005380

Специфичен номер

Подобни продукти

16 продукта в същата категория: