Сортирай по

Опция за размер

Опция за размер

Строителна химия

Предлагаме Строителна химия за различно предназначение : полиуретанови пяни, силикони, уплътнители, лепила, спрейове на “AKFIX”, който с дълготрайните си качества и свойства затвърди позициите си на българския пазар със съотношението цена – качество. Ще намерите също така и универсални спрейове, разтворител за ръжда, цветни спрейове. 

Можете да разгледате и други предложение в строителна химия, които намират приложение при изграждане на отоплителни и водопровдни инсталации. 

В раздела строителна химия има също и водоспиращи продукти: спрей каучуков, течен уплътнител за спиране на течове. 

Строителна химия

Налични 75 продукта.

Показани са 1-39 от общо 75 артикул(а)

Активни филтри

Цена 4,70 лв.

Силикон универсален Fixed/Neox прозрачен,  използва се при монтаж на PVC, алуминий, врати, прозорци и дървена дограма, във фуги на мивки, вани, тоалетни, плочки и керамика, акустична изолация, вода и прах от автомобили.

Тегло: 280ml

Цена 20,16 лв.

Пистолет за уплътняване NEO с дължина на тръбата 240 мм. Проектиран за тръби с прибл. 300 мл обем. Разполага с въртяща се стоманена тръба, която позволява достигане до труднодостъпни места, като същевременно предпазва силиконовия патрон. Дръжката от алуминиева сплав приляга добре в ръката за ...

Цена 12,40 лв.

Цинков спрей - светло сив OPN, оптически изглежда като прясно нанесен горещ цинк. Издържлив е на високи темератури до +400 градуса.Има надеждна и дълготрайна защита срещу корозия, дори и в екстремни климатични условия. Устойчив на солена вода и разтворители.Електропроводим и подходящ за ...

Цена 14,36 лв.

Алуминиев спрей OPN, осигурява антикоризионна защита на метални покрития, защитава срещу надраскване и ожулване, надежна защита има на металните повърхностив умерено агресивни среди. Електропроводим и подходящ за точково заваряване, формира бързосъхнещ гладък слой.Използва се още и за ...

Цена 18,38 лв.

Меден спрей OPN служи за поправка на засегнати медни части, като: водосточни тръби, отходни тръби, первази на прозорци и други. Има надеждна защита срещу неблагоприятните влияния на околната среда.

Опаковка: 400мл

Цена 15,66 лв.

Лак спрей - матово черен OPN, подходящ за употреба в бита и индустрията, за поправка на матово черни бои на: коли, уреди и приспособления, отливки и ковано желязо и други. Много добре прилепва към изчистените метални части. Образува устойчиво на климатичните условия покритие, когато е нанесен ...

Цена 7,45 лв.

Силиконова грес  Тип P, предназначена за почистване и смазване на работни повърхности (тефлонова лента, плотове, гипс, картон, дърво, пластмаса, паралон и др.), безцветна, антистатична, температуроустойчива от -50 °C до +250°C, намалявайки триенето, не оставяйки петна върху текстил, хартия и ...

Цена 12,51 лв.

Хромиращ спрей с лъскав ефект OPN предназначен зза всички метални повърхности, пластамсови повърхности, дърво, керамика, стъкло и други.

Защитава надеждно от климатичните условия.

Устойчив на високи температури

Електропроводим и позволяващ заваряване

...
Цена 11,45 лв.

Спрей смазка за пробиване и рязане OPN е висококачествена смазка без агресивни добавки, прилепва отлично към материала. Увеличава експлоатационния период на инструментите и машините и намалява риска от счупване. Подходящ за универсална употреба в металообработването при нарязване на резби, ...

Цена 10,25 лв.

Разтворител на ръжда OPN, благодарение на „студения шок“ и свързаното свиване на материала, както и бързото проникване на високоефективните масла, проблемите с ръждясали винтови и щепселни връзки се решават бързо.

Опковка : 500мл.

Цена 8,39 лв.

Super-Multispray OP 50 S е високоефективно масло за поддръжка и грижа със специална формула на активни съставки, следователно универсално. Универсалоно приложим за поддръжка и грижа за повърхностите във всички сектори на индустрията; чисти, защитава и поддържа повърхностите в добър вид.Може ...

Цена 13,18 лв.

Области на приложение:

• На палатки, брезенти за лодки и ремаркета, сенници, покривала за къмпинг и градински мебели, изработени от синтетични или полезни влакна

• Може да се използва и върху спални чували, раници, вълна и кожа

Опаковка : 300мл

Цена 27,93 лв.

Soudal WATER STOP е готово за употреба покритие, подсилено със синтетични влакна за сухи и мокри основи. Soudal WATER STOP за ремонт и обновяване на покриви и улуци.

Консумация:

Приблизително 2 кг/м²

Съхранение:

24 месеца от датата на производство в неотворена ...

Цена 8,06 лв.

Огнеупорен силикон устойчив на изключително високи температури  до 1200 градуса.Подходящ за приложение при камини, фурни, пещи, котли, парни тръби. Не съдържа асбест. Отлично слепва към метал, дърво, различни сплави и бетон.Предлага се в разфасовка от 280 мл, цвят черен.

Цена 3,80 лв.

Лепило за PVC Akfix R306 е готово за употреба, бързосъхнещо лепило, базирано на PVC полимерна смола, органични разтворители и тиксотропни агенти. Предназначено е за залепване на PVC съединения и тръби, инсталации за ВиК канализации. Лесно се нанася и е устойчиво на температури до 50°С.

...
Цена 4,50 лв.

Силиконова смазка за монтаж на PVC тръби SCIVOL 97, намира приложение като улеснява монтажа на PVC тръби, предпазва гумените уплътнители от стареене и разлагане. Заменя традиционния сапун, базирани лубриканти.

Опкаовка :150 гр

Цена 10,08 лв.

Благодарение на специалната си формула полиуретановата монтажна пяна е обемен монтажен материал и пълнител. Мултифункционалната структура се втвърдява под въздействието на влажността на въздуха.

Опаковка: 750мл

Цена 10,08 лв.

Професионалната полиуретанова монтажна пяна е универсално средство за извършване на големи обеми монтажни и строително-монтажни работи, незаменима при фасадни топлоизолации, конструктивни уплътнения, покриви, изолации на електро и тръбопроводи, запълване на пукнатини и др. Продуктът не се ...

Цена 6,06 лв.

Благодарение на специалната си формула полиуретановата монтажна пяна е обемен монтажен материал и пълнител. Мултифункционалната структура се втвърдява под въздействието на влажността на въздуха.

Опаковка: 300мл.

Цена 7,33 лв.

Благодарение на специалната си формула полиуретановата монтажна пяна е обемен монтажен материал и пълнител. Мултифункционалната структура се втвърдява под въздействието на влажността на въздуха.

Опаковка: 500мл.

Цена 10,08 лв.

Благодарение на специалната си формула полиуретановата монтажна пяна е обемен монтажен материал и пълнител. Мултифункционалната структура се втвърдява под въздействието на влажността на въздуха.

Опаковка: 750мл.

Цена 2,86 лв.

Лепило Soma fix течен пирон на течна основа, предназначен е за вътрешни и външни работи. Използва се за залепване и закрепване на строителни елементи без пирони и винтове: стенни и подови плоскости, декоративни елементи, дърво, метал, стъкло, пластмаса, паркет, ПДЧ, PVC, фазер, керамика, ...

Цена 15,95 лв.

Тиксотропни, 2-компонентни възли на базата на смола и полиестер. Със свой пистолет (345 мл) или с пистолет за силикон (300 мл) и статичен миксер. Съхне бързо, вертикална и хоризонтална употреба.

Разфасовка: 300ml

Цена 12,60 лв.

Еластично полиуретаново лепило и уплътнителна маса с широк спектър на приложения. Изключителна якост на залепване върху широк набор от материали и основи.

Предлага се в два цвята: Бял и сив

Налични разфасовки: 300 мл.

Цена 9,64 лв.

Уплътнител полиуретанов 645 сив 310 мл автомобилен AKFIX е бързовтвърдяващ високомодулен уплътнител със силно залепващи свойства към ламарина, алуминий, стомана, олово, мед, керамика, стъкло, дърво и различни пластмаси.

Цвят: сив

Обем: 310 мл.

Цена 15,18 лв.

Лепило за изолация Akfix 960P ръчна е труднозапалимо, полиуретаново лепило за изолация, специално произведено за употреба върху основи от бетон, тухли, дърво, битумни продукти и всички полистиролни изолационни плоскости. 

Предлага се в разфасовка от 800мл

Цена 8,70 лв.

Еднокомпонентен силиконов уплътнител за вътрешна и външна употреба. Втвърдява се под въздействието на влажността на въздуха. Уплътнителят е лесен за нанасяне, има висока адхезия, не пожълтява, не подлежи на оцветяване и е еластичен. Има свиване от ‹15%.

Предлага се избор от два цвята: ...

Цена 8,80 лв.

Лепило епоксидно EPOXY LIQUID STEEL СИВ:

Двукомпонентно

Водоустойчиво

За ремонт и фиксиране на метални предмети

Възможност за шлайфане след втвърдяване

Пълно изсъхване в рамките на 6 часа

Цвят: Сив

Цена 16,80 лв.

Спрей каучуков за хидроизолация черен 396 грама е достатъчен за покриване на 1m2.Намира приложение във водопроводни инстации, улуци, покриви, прозорци, врати, автомобили и яхти.LEAK FIX е спрей на каучукова основа който запълва пукнатини, спира течове и създава безшевно покритие.

Цвят ...

Цена 16,80 лв.

Спрей каучуков за хидроизолация бял 396 грама е достатъчен за покриване на 1m2.Намира приложение във водопроводни инстации, улуци, покриви, прозорци, врати, автомобили и яхти.LEAK FIX е спрей на каучукова основа който запълва пукнатини, спира течове и създава безшевно покритие.

Цвят : ...

Цена 16,80 лв.

Спрей каучуков за хидроизолация безцветен 396 грама е достатъчен за покриване на 1m2.Намира приложение във водопроводни инстации, улуци, покриви, прозорци, врати, автомобили и яхти.LEAK FIX е спрей на каучукова основа който запълва пукнатини, спира течове и създава безшевно покритие.

...
Цена 12,46 лв.

Течен тефлон се използва за уплътняване на водопроводни съедниения и резби. Уплътнява срещу пропускане и корозия. При нанасяне върху метална повърхност се втърдява бързо. Скоростта на реакцията зависи от вида на мвтала.

Опаковка от 75мл

Цена 36,00 лв.

LOCTITE 55 е предназначен за уплътняване на метални и пластмасови тръби и фитинги. Не се нуждае от време за втвърдяване и води до незабавно уплътнение под пълно налягане. Идеалният избор за бързо, лесно и надеждно запечатване. Продуктът има одобрение за газ и питейна вода и е сертифициран по ...