Строителна химия

Предлагаме Строителна химия за различно предназначение : полиуретанови пяни, силикони, уплътнители, лепила, спрейове на “AKFIX”, който с дълготрайните си качества и свойства затвърди позициите си на българския пазар със съотношението цена – качество. Ще намерите също така и универсални спрейове, разтворител за ръжда, цветни спрейове. 

Можете да разгледате и други предложение в строителна химия, които намират приложение при изграждане на отоплителни и водопровдни инсталации. 

В раздела строителна химия има също и водоспиращи продукти: спрей каучуков, течен уплътнител за спиране на течове. 

Строителна химия

Активни филтри

Цена 3,90 лв.

Akfix силикон универсален 100Е е лесен за нанасяне. Отличава се с широк спектър на приложение върху почти всички непорести материали като стъкло, керамика, дърво и др. Идеален при уплътняване и херметизация около врати и прозорци, за периферни уплътнения на кабелни канали и тръбопроводи.

...
Цена 1,89 лв.

Универсалното секундно лепило DECOREX се използва за лепене на изделия от различни материали като метал, дърво, керамика, кожа, имитация на кожа, каучук, картон и пластмаса. Не се стича и не капе. Идеално за работа върху вертикални повърхности.Предлага се в разфасовка от 3гр.

Цена 6,17 лв.

A40 MAGIC е висококачествен аерозолен спрей със специална формула за почистване, смазване, отстраняване на влага, премахване на ръжда, разхлабване на клеясали съединения. Предлага се в разфасовка от 200мл.

Цена 5,95 лв.

Akfix 705 е професионално лепило, предназначено за фиксиране и поправяне на дървени части. Подходящо е за MDF, ПДЧ, OSB, дърво, гума, повечето пластмаси, кожа и др. Състои се от два компонента - адхезивен компонент и активатор.

Предлага се в опаковка : 200 мл + 65 гр!

Цена 6,06 лв.

 Спрей Akfix E80 е силиконов лубрикант с широко приложение.Използва се като смазващо средство и средство за защита от триене, полира изделия от кожа, автотапицерия, смазва гума, пластмаса, каучук.Предлага се в разфасовка от 400мл.

Цена 15,65 лв.

Полиуретанова пяна Akfix 806 е ръчна, еднокомпонентна, полиуретанова пяна със слабо разширение. Не се свива, притежава отлична адхезия към дърво, тухла, бетон и др. строителни материали. Осигурява висок коефициент на топло и звукоизолация.

Предлага се в разфасовка от 750мл.

Цена 12,60 лв.

Лепило за изолация Akfix 960P за пистолет е труднозапалимо, полиуретаново лепило за изолация, специално произведено за употреба върху основи от бетон, тухли, дърво, битумни продукти и всички полистиролни изолационни плоскости. Нанася се с пистолет за полиуретанова пяна!

Предлага се в ...

Цена 7,70 лв.

Пяна за почистване и полиране на гуми Akfix R70 е подходящ за използване при всички видове автомобилни гуми, също така велосипеди, мотоциклети, микробуси, автобуси, товарни автомобили и други превозни средства.

Предлага се в разфасовка от 500мл.

Цена 9,43 лв.

Пяна с висока ефективност за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци, изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др.

Предлага се в разфасовки от 300мл, 500мл, 750мл ръчна или пистолетна!

Цвят: ...

Цена 11,23 лв.

Akfix 900N е високоефективен неутрален силикон, който е специално създаден за свързване на огледалата във всички видове и размери, без да навреди на огледалото.Предлага се в опаковка от 310ml.

Цвят: Безцветен

Цена 8,10 лв.

Силикона Akfix 100E е еднокомпонентен безцветен уплътнител, осигуряващ силна адхезия към всички непорести строителни материали и други повърхности.

Предлага се разфасовка от 280м

Цвят ; бял 

Цена 11,69 лв.

Лепило за дърво от водещият производител AKFIX. Гарант за здрава сглобка между дърво и пластмаса. Лесно нанасяне, нисък вискозитет

Висока якост на свързване и водоустойчив (D4-DIN EN204).Може да се използва върху леко влажни повърхности. Устойчив на екстремни температури

...
Цена 7,30 лв.

Е 350 AKFIX намира приложение за свързване и запълване на пукнатини на всички видове метални, зидарски материали, тухли, дърво, стъкло, керамика, фибростъкло, камък и мраморни повърхности.

Тегло 57грама

Цена 6,92 лв.

Акрилна спрей боя за приложение на открити и закрити пространства.Устойчив на UV - лъчи.Може да се нанася върху различни повърхности - дърво, метал, керамика, пластмаса и други.

Цена 14,44 лв.

Уплътнител строителен полиуретанов 635, 600 мл AKFIX е еднокомпонентен, полиуретанов уплътнител, който се втвърдява при излагане на атмосферна влага.

Предлага се избор от три цвята: Бял, черен и сив

Обем: 600 мл.

Цена 14,44 лв.

Автомобилен и строителен полиуретанов уплътнител .Приложение и свойства: За уплътняване и свързване на фуги в бетон и други строителни материали, вентилационни канали, водосточни тръби, олуци и др.

Цвят кафяв!

Обем: 600 мл.

Цена 3,65 лв.

Пистолет за силикон железен полуотворен тип. Пистолетът служи за полагане на силикони, монтажни лепила и уплътнители. Олекотена конструкция с железен корпус и прецизно придвижване на буталото. Служи за полагане на силикони, уплътнители, лепила и други смеси в стандартни опаковки от 280 мл. до ...

Цена 12,13 лв.

AKFIX 805P е еднокомпонентна, готова за употреба полиуретанова пяна, която eфективно се използва за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци; изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др.

Тегло: ...

Цена 56,02 лв.

Пистолет за пяна NEO с месингова глава и механизъм с тефлонова топка, който предотвратява изтичането на пяната по време на работа. Масивната дръжка осигурява удобство при работа. Тяло от алуминиева сплав и фиксиращ пръстен от PTFE пяна с тефлоново покритие осигуряват дълъг живот на ...

Цена 34,20 лв.

Тефлонов конец на Loctite се използва за уплътняване на резбови съединения във водопроводни, отоплителни, климатични и газови инсталации. 

Дължина - 160 метра

В удобна кутия

Производител - Henkel

Цена 11,59 лв.

Течен тефлон се използва за уплътняване на водопроводни съединения и резби. Уплътнява срещу пропускане и корозия. При нанасяне върху метална повърхност се втърдява бързо. Скоростта на реакцията зависи от вида на метала.

Опаковка от 75мл

Температурен диапазон: -50ºС до ...

Цена 16,80 лв.

Спрей каучуков за хидроизолация безцветен 396 грама е достатъчен за покриване на 1m2.Намира приложение във водопроводни инстации, улуци, покриви, прозорци, врати, автомобили и яхти.LEAK FIX е спрей на каучукова основа който запълва пукнатини, спира течове и създава безшевно покритие.

...