Сортирай по

Опция за размер

Опция за размер

Химия

 Ние предлагаме полиуретанови пяни, силикони, уплътнители, лепила, спрейове на “AKFIX”, който с дълготрайните си качества и свойства затвърди позициите си на българския пазар със съотношението цена – качество.

Химия

Налични 42 продукта.

Показани са 1-39 от общо 42 артикул(а)

Активни филтри

Цена 12,46 лв.

Течен тефлон се използва за уплътняване на водопроводни съедниения и резби. Уплътнява срещу пропускане и корозия. При нанасяне върху метална повърхност се втърдява бързо. Скоростта на реакцията зависи от вида на мвтала.

Опаковка от 75мл

Цена 36,00 лв.

LOCTITE 55 е предназначен за уплътняване на метални и пластмасови тръби и фитинги. Не се нуждае от време за втвърдяване и води до незабавно уплътнение под пълно налягане. Идеалният избор за бързо, лесно и надеждно запечатване. Продуктът има одобрение за газ и питейна вода и е сертифициран по ...

Цена 11,87 лв.

AKFIX 805P е еднокомпонентна, готова за употреба полиуретанова пяна, която eфективно се използва за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци; изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др.

За видео ...

Цена 3,65 лв.

Пистолет за силикон железен полуотворен тип. Пистолетът служи за полагане на силикони, монтажни лепила и уплътнители. Олекотена конструкция с железен корпус и прецизно придвижване на буталото. Служи за полагане на силикони, уплътнители, лепила и други смеси в стандартни опаковки от 280 мл. до ...

Цена 17,79 лв.

Осигурява отлично залепване на голямо разнообразие от еднакви или разнородни материали и повърхности. С дълго отворено време - особено подходящ за употреба върху големи повърхности и сложни детайли

Цена 14,10 лв.

Автомобилен и строителен полиуретанов уплътнител .Приложение и свойства: За уплътняване и свързване на фуги в бетон и други строителни материали, вентилационни канали, водосточни тръби, олуци и др. Цвят кафяв!

За видео кликни тук: 

Цена 5,98 лв.

Акрилна спрей боя за приложение на открити и закрити пространства.Устойчив на UV - лъчи.Може да се нанася върху различни повърхности - дърво, метал, керамика, пластмаса и други.

Цена 7,29 лв.

Е 350 AKFIX намира приложение за свързване и запълване на пукнатини на всички видове метални, зидарски материали, тухли, дърво, стъкло, керамика, фибростъкло, камък и мраморни повърхности.

Тегло 57грама

За видео кликни тук : 

Цена 11,70 лв.

Лепило за дърво от водещият производител AKFIX. Гарант за здрава сглобка между дърво и пластмаса. Лесно нанасяне, нисък вискозитет

Висока якост на свързване и водоустойчив (D4-DIN EN204).Може да се използва върху леко влажни повърхности. Устойчив на екстремни температури

...
Цена 4,27 лв.

Akfix експресно полиуретаоново монтажно лепило 610 се използва се за залепване на почти всички общи строителни материали.

Предлага се в разфасовка от 310мл и 50мл

Цвят : прозрачно

За видео кликни тук : 

Цена 7,91 лв.

Силикона Akfix 100E е еднокомпонентен безцветен уплътнител, осигуряващ силна адхезия към всички непорести строителни материали и други повърхности.

Предлага се разфасовка от 280мл

Цена 5,81 лв.

Монтажно лепило Течен пирон Akfix 310 Acrylic  е акрилно монтажно лепило, идеално за монтиране на дървени, декоративни и керамични елементи, пластмасови панели и орнаменти.

Кликнете тук за видео : 

Цена 2,97 лв.

Силиконизиран уплътнител за прозорци и дограма Akfix AS606 може да се използва върху почти всички порести повърхности като тухла, бетон, дърво и др.

Предлага се в разфасовка от 310мл

Цвят:  сив

Цена 9,28 лв.

Силикон за кухни и бани Akfix 100S се използва за уплътняване около вани, душ кабини, мивки и писоари. Подходящ за уплътняване във влажни складове и резервоари, за запълване на фуги в кухненски и санитарни помещения.

Предлага се в разфасовка от 280мл

Цвят: бял и безцветен

Цена 10,98 лв.

Akfix 900N е високоефективен неутрален силикон, който е специално създаден за свързване на огледалата във всички видове и размери, без да навреди на огледалото.Предлага се в опаковка от 310ml. Цвят: Безцветен

За видео кликни тук  

Цена 7,13 лв.

Пяна с висока ефективност за монтаж и уплътнение на рамки на врати и прозорци, изолация и укрепване на електрически инсталации, тръби за топла и студена вода; запълване на кухини, пукнатини, отвори и др.

Предлага се в разфасовки от 300мл, 500мл, 750мл ръчна или пистолетна!

Цвят: ...

Цена 7,70 лв.

Пяна за почистване и полиране на гуми Akfix R70 е подходящ за използване при всички видове автомобилни гуми, също така велосипеди, мотоциклети, микробуси, автобуси, товарни автомобили и други превозни средства.

Предлага се в разфасовка от 500мл.

Цена 14,83 лв.

Лепило за изолация Akfix 960P за пистолет е труднозапалимо, полиуретаново лепило за изолация, специално произведено за употреба върху основи от бетон, тухли, дърво, битумни продукти и всички полистиролни изолационни плоскости. Нанася се с пистолет за полиуретанова пяна!

Предлага се в ...

Цена 15,29 лв.

Полиуретанова пяна Akfix 806 е ръчна, еднокомпонентна, полиуретанова пяна със слабо разширение. Не се свива, притежава отлична адхезия към дърво, тухла, бетон и др. строителни материали. Осигурява висок коефициент на топло и звукоизолация.

Предлага се в разфасовка от 750мл.

Цена 6,00 лв.

 Спрей Akfix E80 е силиконов лубрикант с широко приложение.Използва се като смазващо средство и средство за защита от триене, полира изделия от кожа, автотапицерия, смазва гума, пластмаса, каучук.Предлага се в разфасовка от 400мл.

Цена 5,95 лв.

Akfix 705 е професионално лепило, предназначено за фиксиране и поправяне на дървени части. Подходящо е за MDF, ПДЧ, OSB, дърво, гума, повечето пластмаси, кожа и др. Състои се от два компонента - адхезивен компонент и активатор. Предлага се в опаковка : 200 мл + 65 гр!

Цена 5,30 лв.

A40 MAGIC е висококачествен аерозолен спрей със специална формула за почистване, смазване, отстраняване на влага, премахване на ръжда, разхлабване на клеясали съединения. Предлага се в разфасовка от 200мл.